Το «ραβασάκι» της Αμάλ Αλαμουντίν στον Λευτέρη Λαζάρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «ραβασάκι» της Αμάλ Αλαμουντίν στον Λευτέρη Λαζάρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν ξημερώσει είχε φθάσει στο εστιατόριό του στο Μικρολίμανο ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, με σκοπό να επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του μενού, προκειμένου να συγκλονίσει τον ουρανίσκο της Αμάλ Αλαμουντίν. Και, όπως φαίνεται, το πέτυχε, μια και η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ τον ευχαρίστησε με ένα χειρόγραφο ενθύμιο...

«Αγαπητό προσωπικό του εστιατορίου "Βαρούλκο". Σας ευχαριστώ για τη ζεστή υποδοχή και το καταπληκτικό γεύμα. Αμάλ», έγραφε στο σημείωμα η Λιβανέζα δικηγόρος.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Λαζάρου με μια ανάρτησή του στο Facebook που συνοδευόταν και από φωτογραφίες ανέφερε ότι χαίρεται για την προσπάθεια επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα και ότι είναι τιμή του να φιλοξενεί στο εστιατόριό του προσωπικότητες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

(Δείτε φωτογραφίες από το γεύμα της Αλαμουντίν μαζί με τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης στο "Βαρούλκο" πατώντας ΕΔΩ. )

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ