Απαράδεκτη η Εθνική του Ρανιέρι έχασε από τη Β. Ιρλανδία (0-2) -Με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση - iefimerida.gr

Απαράδεκτη η Εθνική του Ρανιέρι έχασε από τη Β. Ιρλανδία (0-2) -Με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση

Απαράδεκτη η Εθνική του Ρανιέρι έχασε από τη Β. Ιρλανδία (2-0) -Με την πλάτη στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χειρότερο πρόσωπό της εμφάνισε η Εθνική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 στην τρίτη αγωνιστική για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016 και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Γουόρντ «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» νωρίς, αφού μόλις στο 9' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στη Βόρεια Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ με τον Λάφερτι, στο 51'. Πλέον, ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς δέχεται αυστηρή κριτική για τις επιλογές του, ενώ ούτε οι διεθνείς δεν γλίτωσαν από τις αποδοκιμασίες της κερκίδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά από την τρίτη αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει με μόλις ένα βαθμό, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία, με το όνειρο για την πρόκριση να γίνεται εφιάλτης. Την ίδια ώρα, η Βόρεια Ιρλανδία έχει πετύχει το απόλυτο των 9 βαθμών. Στις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου, η Ουγγαρία νίκησε τα Νησιά Φερόε (1-0) εκτός έδρας, όπως και η Ρουμανία τη Φινλανδία (2-0).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ