Από μικρός στα βάσανα -Πεντάχρονος έκανε πρόταση γάμου σε διάσημη τραγουδίστρια επί σκηνής [βίντεο] - iefimerida.gr

Από μικρός στα βάσανα -Πεντάχρονος έκανε πρόταση γάμου σε διάσημη τραγουδίστρια επί σκηνής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τον πτόησε η διαφορά ηλικίας, ούτε ότι ακόμη δεν έχει μία... δουλειά, αφού μόλις ξεκίνησε το σχολείο. Ο Γκραντ ήθελε να δεσμεύσει τη γυναίκα της ζωής του οπωσδήποτε. Ετσι ο πεντάχρονος έκανε επί σκηνής πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Ο μπόμπιρας πήγε στη συναυλία της Ντέμι Λοβάτο στο Ιλινόις με ένα πλακάτ που έγραφε «Ντέμι, έχω ένα δαχτυλίδι για εσένα». Μόλις το είδε η 22χρονη τραγουδίστρια, αμέσως ανέβασε τον πεντάχρονο στη σκηνή.

Η Λοβάτο όμως ήθελε να γίνουν τα πάντα σύμφωνα με το... έθιμο. Ζήτησε λοιπόν το δαχτυλίδι, το οποίο ο Γκραντ είχε αφήσει στα χέρια των γονιών του και όταν αυτό διορθώθηκε, η τραγουδίστρια έδειξε στον μπόμπιρα πώς έπρεπε να γονατίσει πριν κάνει τη μεγάλη ερώτηση. Οταν λοιπόν ο μικρός της είπε «Θέλεις να με παντρευτείς;», εκείνη του απάντησε «Ναι» γελώντας, ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε.

Μάλιστα, η Λοβάτο έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι πλέον δεν είναι ελεύθερη. «Παρεμπιπτόντως, αρραβωνιάστηκα. Ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου, Γκραντ», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη στιγμή της πρότασης γάμου.

Από μικρός στα βάσανα -Πεντάχρονος έκανε πρόταση γάμου σε διάσημη τραγουδίστρια επί σκηνής [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις πρόταση γάμου Ντέμι Λοβάτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ