Χαμός στο ΙΚΑ του Βόλου: Υπάλληλος γιαούρτωσε τον διευθυντή του - iefimerida.gr

Χαμός στο ΙΚΑ του Βόλου: Υπάλληλος γιαούρτωσε τον διευθυντή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ Βόλου, όταν ο υπάλληλος Αχιλλέας Καλυβιώτης μπήκε στο γραφείο του διευθυντή του, κλείδωσε την πόρτα και του πέταξε γιαούρτι.

Οπως ισχυρίστηκε ο ίδιος την επόμενη ημέρα σε δηλώσεις του, ο διευθυντής αρνήθηκε με άκομψο τρόπο να του παράσχει νομική κάλυψη για υπόθεση της υπηρεσίας. «Του ζήτησα να μου βρει δικηγόρο και μου είπε "κόψε το λαιμό σου"» είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπάλληλος. «Ηρθα σε απόγνωση. Μετά από 30 χρόνια τίμιας δουλειάς με μεταχειρίζονταν σαν σκυλί» είπε ο υπάλληλος. «Ημουν εν βρασμώ ψυχής και ζητώ συγγνώμη» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της υπηρεσίας Δημήτρης Βάμδας με δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό ισχυρίστηκε ότι ο υπάλληλος του επιτέθηκε επειδή δεν τον αναβάθμισε. «Μου είπε θέλω να σε ευχαριστήσω για ένα πράγμα. Μου πέταξε πάνω στο γραφείο τρία-τέσσερα γιαουρτάκια. Αυτό το έκανε διότι εγώ δε τον έκανα προϊστάμενο σε ένα τμήμα όπου μια συνάδελφος έχει πάρει σύνταξη», σημείωσε ο κ. Δημήτρης Βάμδας.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, είπε ότι σε τρεις ημέρες θα βγει το πόρισμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ