Σκουρλέτης: Κάποιοι επιχειρηματίες έβγαλαν κουμπαρά για να μαζευτούν οι 180 βουλευτές - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Κάποιοι επιχειρηματίες έβγαλαν κουμπαρά για να μαζευτούν οι 180 βουλευτές

Σκουρλέτης: Κάποιοι επιχειρηματίες έβγαλαν κουμπαρά για να μαζευτούν οι 180 βουλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «κάδρο» της αντιπολιτευτικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον Πάνο Σκουρλέτη να ρίχνει σήμερα τις πρώτες προειδοποιητικές βολές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης προχώρησε σε δηλώσεις που άναψαν «φωτιές» σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας (Kontranews 14/9).

«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ήταν παρών στο στούντιο του mega και έκανε λόγο για «πολιτική αγυρτεία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται σε καμία συμφωνία»

Σε ό,τι αφορά δε στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με το ΔΝΤ, ο κ. Σκουρλέτης διερωτήθηκε: «Τι πας να διαπραγματευτείς, όταν θεωρείς ότι το χρέος είναι βιώσιμο; Δεν είναι αυτοϋπονόμευση αυτό;».
«Θέλω να ξέρω, ποιος ισχυρίζεται ανά τον κόσμο ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο; Αν το χρέος είναι βιώσιμο παρόλο που εκτινάχθηκε, τότε τι συζητάμε, έχουμε ένα επιτυχημένο οικονομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχει καμία ανθρωπιστική κρίση, όλοι οι δείκτες πάνε καλά, άρα να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Η δήλωση του πρωθυπουργού για τη βιωσιμότητα του χρέους βάζει «ταφόπλακα στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν δεσμεύεται σε καμία συμφωνία για το χρέος».

Βούλτεψη: Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα

«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού», είπε. Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν και συμπλήρωσε: «Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο "κουμπαράς" του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες καταγγελίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ