Αφησε βαθμούς η Εθνική ομάδα στη Φινλανδία (1-1) και τώρα τρέχει - iefimerida.gr

Αφησε βαθμούς η Εθνική ομάδα στη Φινλανδία (1-1) και τώρα τρέχει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γκολάρα του Καρέλη στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα στο 24ο λεπτό, δεν έφτανε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φύγει με το τρίποντο από το Ελσίνκι.

Το δεύτερο ματς της Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2016 αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αν στο β' ημίχρονο είχαμε παρουσιαστεί με περισσότερες ιδέες στο παιχνίδι μας και αν δεν είχε προκύψει η φάση της αμυντικής αδράνειας στο 55ο λεπτό, οπότε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χούρμε.

Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ήταν ο Ταχτσίδης. Τώρα πλέον το ματς της Τρίτης με την Βόρεια Ιρλανδία γίνεται... τελικός καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης που θα ξαναβάλει την εθνική στο... κόλπο της πρόκρισης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ