Στουρνάρας: Η Ελλάδα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο -Οι επαφές στην Ουάσιγκτον - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Η Ελλάδα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο -Οι επαφές στην Ουάσιγκτον

Στουρνάρας: Η Ελλάδα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο -Οι επαφές στην Ουάσιγκτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει την Κυριακή ο Γιάννης Στουρνάρας, που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πραγματοποιεί μία σειρά συναντήσεων, ενώ σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την εικόνα που αποκόμισε από τις μέχρι τώρα επαφές απάντησε: «Ολοι θεωρούν πια ότι η Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του ΔΝΤ, πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Και αυτό έχει σημασία και όλοι ενδιαφέρονται αυτή η πρόοδος να συνεχιστεί».

Στο περιθώριο των συναντήσεων, ο κ. Στουρνάρας μίλησε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, με πολλούς τραπεζίτες από ιδιωτικές τράπεζες και με μεγάλα funds. Τις επόμενες ημέρες θα δει στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ