Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς την Παρασκευή και το Σάββατο ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Την Κυριακή μπορείτε να δείτε φίλους, να μετακινηθείτε, αλλά και να συζητήσετε γενικότερα τα θέματα που σας απασχολούν. Βρίσκεστε σε περίοδο μεγάλης ενεργητικότητας, με ταξίδια, επαφές και συμφωνίες να υπάρχουν στη ζωή σας. Ο Δίας ευνοεί την συναισθηματική ζωή για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ( γύρω στις 8 Απριλίου). Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Απριλίου, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά το Σάββατο. Ακόμη, αν τώρα ξεκινάτε κάτι καινούργιο, δεν αποκλείεται να μην έχει διάρκεια.

Ταύρος

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο (Παρασκευή και Σάββατο) πιέζει έντονα εσάς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δημιουργώντας κάποιο προβληματισμό στις σχέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στον τομέα της εργασίας σας, ειδικά το Σάββατο, ενδεχομένως να υπάρξουν ρήξεις στις σχέσεις σας ή να μην εξελιχθούν οι καταστάσεις όπως εσείς θέλετε. Με τον Ερμή ανάδρομο να επιστρέφει στον Ζυγό, παλιές γνωριμίες και παλιές υποθέσεις σε σχέση με δουλειές έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με την πορεία των οικονομικών σας. Από την Δευτέρα θα έχετε αποδοτικές συναντήσεις.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους, με τον Ερμή, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, να επιστρέφει ανάδρομος στον Ζυγό, σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, για να έχετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουνίου. Το Σάββατο δεν είναι μια πολύ καλή ημέρα, καθώς φέρνει μια ανατροπή στα σχέδιά σας, η οποία σας εκνευρίζει. Η Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας, είναι αφιερωμένη σε σας, ενώ και η επόμενη εβδομάδα, μπορώ να πω, ότι είναι εξαιρετική! Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου, με τον Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε επίσης να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αυτό είναι ένα τριήμερο, το οποίο φέρνει στην επιφάνεια άλλοτε επαγγελματικά και άλλοτε οικογενειακά σας θέματα. Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει κοντά σας φίλους, οι οποίοι θέλουν να τους στηρίξετε στα προβλήματά τους. Γενικότερα, μπορεί να έχετε και διενέξεις μαζί τους. Το Σάββατο δεν είναι κατάλληλη ημέρα, για να επιλύσετε τις διαφορές σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιουλίου. Πράγματα τα οποία ξεκινούν τώρα ίσως να μην έχουν διάρκεια. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την οικογένειά σας, διάφορα οικογενειακά σας ζητήματα, από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν σιγά σιγά να ρυθμίζονται και να τακτοποιούνται. Ασχοληθείτε με την εργασία σας ή και με την υγεία σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα! Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, σε όποια φάση και αν βρίσκεστε, βοηθά τις επαφές και τις συζητήσεις σας με πρόσωπα κύρους. Γενικά, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, έστω και με κάποια εμπόδια, τα οποία ουσιαστικά επιλύονται. Η Κυριακή είναι μια ευχάριστη ημέρα για να έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, η Σελήνη στον Ταύρο, την Παρασκευή και το Σάββατο, είναι μια ευχάριστη θέση, έστω και με κάποιες δυσκολίες. Προγραμματίστε και οργανώστε τα σχέδιά σας, το πρόγραμμά σας, έστω και με κάποιες δυσκολίες. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σας φορτίζει. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, με τον Άρη στον Τοξότη, υπάρχει ένταση. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Προσέχετε τον χειρισμό μεταλλικών αντικειμένων και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Ενώ έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, η αντίθεση της Αφροδίτης, κυβερνήτη πλανήτη σας, με τον Ουρανό δημιουργεί ρήξεις στις σχέσεις σας. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, και γενικότερα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Οκτωβρίου μια συζήτηση ίσως να μην φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν ξεκινά κάτι καινούργιο σήμερα, ενδεχομένως να μην έχει την πορεία που θέλετε. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Οκτωβρίου θα έχετε συζητήσεις, οι οποίες είχαν υπάρξει και στο παρελθόν. Οι συζητήσεις δηλαδή εκείνες οι οποίες είχαν γίνει γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου, αν δεν είχαν ολοκληρωθεί, επανέρχονται για να οριστικοποιηθούν. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορεί να μην τους επιτρέψει να ολοκληρωθούν άμεσα, θα τελειώσουν όμως από τις 26 Οκτωβρίου και μετά που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή φορά. Την Κυριακή, οι μετακινήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μεν, αλλά με κάποια ένταση. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, όπως επίσης και τον τρόπο που οδηγείτε.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε πολλά μυστικά (μυστικές επαφές, μυστικές συναντήσεις) αυτή την περίοδο. Ακόμη, ίσως έχετε άγχος, ίσως κάτι σας προβληματίζει, για ένα μελλοντικό σας ταξίδι, για την πορεία σας στο μέλλον γενικότερα. Όμως, την Παρασκευή και το Σάββατο, η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε όμως, ότι πρέπει να παίρνετε υπόψη σας και τις δικές τους απόψεις, ώστε να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες. Γενικότερα, οποιαδήποτε μυστική ενέργεια ίσως να μην αποδίδει αυτό το διάστημα. Φροντίστε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, την Παρασκευή και το Σάββατο ασχοληθείτε με την εργασία σας ή με την υγεία σας. Την Κυριακή ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά, αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Δεκεμβρίου. Σε όποια φάση και αν βρίσκεστε, θέματα συναισθηματικά, θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια αλλά και οι επαφές σας, έστω και με κάποια γκρίνια το Σάββατο, πραγματοποιούνται.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως υπάρχει ένα παρασκήνιο, ή ίσως να έχετε άγχος για την οικογένειά σας. Το Σάββατο, αν και, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιανουαρίου θέλετε να προωθήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ίσως να μην έχετε την πορεία που επιδιώκετε. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο ή μετά τις 10-12 Ιανουαρίου οι καταστάσεις προχωρούν με έναν δυνατό και εποικοδομητικό τρόπο.

Υδροχόος

Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας εσείς οι Υδροχόοι. Γενικά σας προβληματίζουν θέματα της οικογένειάς σας ή επαγγελματικά ζητήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Η Κυριακή είναι μια ευχάριστη ημέρα, μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σε θέματα ταξιδιών ή επαφών με πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό ίσως κάποια πράγματα αλλάξουν στην πορεία. Γενικότερα, όμως, η ερχόμενη εβδομάδα είναι σημαντική, ενώ μπορεί να έχετε την βοήθεια των φίλων σας.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες αυτό το τριήμερο και πάλι θα ασχοληθείτε με οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα. Η Παρασκευή ίσως είναι μια βαριά, μια γεμάτη μέρα, ίσως έχετε να κάνετε πολλά. Το Σάββατο, η αντίθεση Αφροδίτης- Ουρανού μπορεί να σας φέρει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως, οι συζητήσεις που θα κάνετε ίσως να μην είναι αυτές που θα θέλατε. Γενικά, η συναισθηματική σας ζωή ίσως περνά από αναταράξεις. Την Κυριακή μείνετε στο σπίτι και ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο σας είχε απασχολήσει και παλαιότερα, επανέρχεται στο προσκήνιο. Θυμηθείτε, έχετε ακόμη την στήριξη του Κρόνου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από τις 12 Μαρτίου και μετά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ