Ο Νταβρής ειρωνεύεται τον Καμμένο Διαδικτυακά: Δεν ψηφίζω στη Βουλή γιατί είμαι στην... Κουρσεβέλ Αχαΐας - iefimerida.gr

Ο Νταβρής ειρωνεύεται τον Καμμένο Διαδικτυακά: Δεν ψηφίζω στη Βουλή γιατί είμαι στην... Κουρσεβέλ Αχαΐας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντησε μέσω Facebook έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος τον αποκάλεσε «επίορκο» και υπαινίχθηκε ότι στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά.Ειδικότερα ο κ. Νταβρής έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: Είμαι στην Κουρσεβέλ Αχαΐας. Αφού πέρασα από τον ΟΗΕ... Πατρών. Με επιστολή ψηφίζω ΝΟΧΙ για να είμαι στο... μαντρί στο συστήματος».

Η απάντηση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε σαφείς αναφορές στο περίφημο ταξίδι του Πάνου Καμμένου το 2013 το οποίο είχε προκαλέσει προστριβές.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καμμένος την Πέμπτη αποκάλεσε «επίορκο» τον κ. Νταβρή γράφοντας στο Facebook «Η αποστασία πλέον ξεδιπλώνεται, "σεί παρών", σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση και στην τρόικα. Παραιτήσου τώρα και δώσε πίσω την έδρα. Είσαι επίορκος. Μην τον ακολουθήσετε. Απέδειξε ότι είναι όργανο της συγκυβέρνησης. Ελάτε μαζί σε ένα μεγάλο πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ