Το επόμενο Mitsubishi Evo θα είναι SUV και υβριδικό - iefimerida.gr

Το επόμενο Mitsubishi Evo θα είναι SUV και υβριδικό

Το επόμενο Mitsubishi Evo θα είναι SUV και υβριδικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μόνος εκπρόσωπος των επονομαζόμενων rally replicas στα άμεσο μέλλον θα είναι το Subaru WRX STI κι αυτό γιατί η Mitsubishi ανακοίνωσε μέσω του διευθυντή προϊόντος της Kanenori Okamoto την οριστική αναστολή της παραγωγής του Evo.

Τουλάχιστον στη μορφή που του ξέρουμε και το εκτιμούμε εδώ και 10 γενιές, ενώ το επόμενο γρήγορο Mitsubishi στο οποίο θα περάσει και κάποιο ποσοστό από το DNA του Evo, θα είναι ένα SUV υψηλών επιδόσεων.

Το οποίο θα χρησιμοποιεί και μέρος της τεχνολογίας του ηλεκτρικού MiEV Evolution που αγωνίστηκε στο φετινό Pikes Peak και κέρδισε την κατηγορία του. Στην τεχνολογία αυτή θα περιλαμβάνεται και μια εξελιγμένη μορφή της τετρακίνησης Super All Wheel Control (S-AWC).

Όσο για το πότε θα παρουσιαστεί το νέο αυτό «Evo» είναι ακόμα άγνωστο, ενώ το σίγουρο είναι πως στον προγραμματισμό της ιαπωνικής εταιρείας προηγούνται τα καινούργια L200 (2015) και ASΧ (2016).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο υβριδικό SUV Mitsubishi Evo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ