Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ -Η κατάστασή του είναι κρίσιμη - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ -Η κατάστασή του είναι κρίσιμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελευταίος ηγέτης της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο άνθρωπος που συνέδεσε τον πολιτικό βίο του με την Περεστρόικα και ουσιαστικά με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έθεσε τέρμα στην μονοκρατορία του ΚΚΣΕ, παλεύει αυτές τις ημέρες για τη ζωή του.

Ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ είναι στο νοσοκομείο και παλεύει για τη ζωή του, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti επικαλείται δηλώσεις του ιστορικού ηγέτη στις οποίες αναφέρει: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μέτρια αυτόν τον καιρό και αποφάσισαν να μπω στο νοσοκομείο γιατί τις τελευταίες μέρες εμφάνισα μία επιδείνωση» ενώ πρόσθεσε «είμαι γαντζωμένος πάνω σε οθόνες».

Το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ανέφερε επίσης δηλώσεις του Γκορμπατσόφ στις οποίες ανέφερε : «Ξέρετε τον χαρακτήρα μου, είμαι αποφασισμένος να παλέψω για τη ζωή μου.»
Πέρυσι, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που ανέφεραν ότι είχε πεθάνει όταν το πρακτορείο Ria Novosti δημοσίευσε την είδηση. Λίγο αργότερα το πρακτορείο είπε ότι είχε πέσει θύμα χάκερ.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης Ρώσος πολιτικός, εξακολουθεί να ασχολείται με τα κοινά αν και ταλαιπωρείται από διαβήτη.
Ο ίδιος έχει επικρίνει πολλές φορές την πολιτική του Πούτιν ενώ του έχει επανειλημμένες φορές ζητήσει, να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ