Οι «κακοί» του Χάρι Πότερ: Μία εκπληκτική έκθεση στα στούντιο της Warner Bros [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι «κακοί» του Χάρι Πότερ: Μία εκπληκτική έκθεση στα στούντιο της Warner Bros [εικόνες]

Οι «κακοί» του Χάρι Πότερ: Μία εκπληκτική έκθεση στα στούντιο της Warner Bros [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια επτά βιβλίων, οκτώ ταινιών και ατελείωτων βίντεο και gif στο διαδίκτυο, ο Χάρι Πότερ έχει αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό. Τώρα όλη η μαύρη μαγεία του Βόλντεμορτ έρχεται στο προσκήνιο σε μια νέα μόνιμη έκθεση στο Warner Bros Studio αφιερωμένη στις Σκοτεινές Τέχνες.

Αναπαραστάσεις τρομακτικών σκηνών από την ταινία, στολές και μάσκες των Θανατοφάγων, ένα τεράστιο ομοίωμα της Ναγκίνι, του κατοικίδιου φιδιού του Βόλντεμορτ, το φρικτό άγαλμα που αντικατέστησε το συντριβάνι στο Υπουργείο Μαγείας μετά την επάνοδο του Βόλντεμορτ, το μενταγιόν του Σαλαζάρ Σλίθεριν, ο τάφος του Τομ Μαρβολο Ριντλ αλλά και το ροζ γραφείο της σαδίστριας Αμπριτζ, με τα ταγέρ της και τα συμβόλαια θανάτου, πλαισιώνουν την έκθεση και προκαλούν ρίγη ανατριχίλας σε όλους τους φαν του νεαρού μάγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση χαρι πότερ στούντιο Warner Brow
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ