Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την σύζυγό του: Είναι ιδιοφυΐα, μπιζού, μπιμπελό - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την σύζυγό του: Είναι ιδιοφυΐα, μπιζού, μπιμπελό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιοφυΐα αλλά και μπιμπελό χαρακτήρισε την σύζυγό του Τζίνα Μοσχολιού, ο νεόνυμφος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Star και με αφορμή τον πρόσφατο θρησκευτικό του γάμο, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην σύζυγό του λέγοντας ότι είναι «έξυπνη στο όριο της ιδιοφυΐας», ενώ πρόσθεσε πως «αν έλεγα, όμως, μόνο αυτό θα υποτιμούσα το γεγονός ότι είναι ένα μπιζού, είναι ένα μπιμπελό. Δεν είναι μόνο ότι έχει στυλ ή ευγένεια ή γνώσεις, είναι ότι με κάνει εμένα να νιώθω καλύτερος άνθρωπος».

Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια και για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους λέγοντας ότι η Τζίνα Μοσχολιού του άρεσε πάντα και για αυτό την διεκδίκησε. «Δεν γίνεται να διεκδικείς κάτι "νερόβραστα" και χαλαρά, οτιδήποτε διεκδικείς πρέπει να το κάνεις σθεναρά», είπε και πρόσθεσε πως: «Είμαστε και οι δύο κομματάκι "σπασικλάκια"... Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ