Αναβιώνει ο γαλατάς της γειτονιάς: Ερχεται το φρέσκο γάλα μιας ημέρας - iefimerida.gr

Αναβιώνει ο γαλατάς της γειτονιάς: Ερχεται το φρέσκο γάλα μιας ημέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση που ενδεχομένως θα κινητοποιήσει τον ανταγωνισμό στην αγορά του φρέσκου γάλακτος προχωρεί η Vivartia. Από την ερχόμενη Δευτέρα η βιομηχανία Δέλτα θα κυκλοφορήσει φρέσκο γάλα μιας ημέρας στην αγορά της Αττικής, αφού διαθέτει εργοστάσιο στον Ταύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γάλα μιας ημέρας θα διανέμεται μόνο σε φούρνους και όχι στα supermarkets, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε η Δέλτα θα προσφέρει γάλα μιας ημέρας και στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Με τη σειρά τους οι αρτοπώλες θα έχουν στα μαγαζιά τους ένα ανταγωνιστικό προϊόν αφού δεν θα διατίθεται στα supermarket και μαζί με το ψωμί θα παρέχουν ένα «πακέτο» απαραίτητων διατροφικών προϊόντων στον καταναλωτή.

Το γάλα θα συλλέγεται για παράδειγμα τη Δευτέρα, θα παστεριώνεται το ίδιο βράδυ και το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης μέχρι την επόμενη ημέρα.

Ουσιαστικά η Δέλτα με το γάλα μιας ημέρας αναβιώνει τον γαλατά της γειτονιάς που άφηνε κάθε πρωί το γάλα έξω από την πόρτα των νοικοκυριών.

H τιμή του νέου προϊόντος δεν είναι ακόμη γνωστή αλλά η συσκευασία θα είναι χάρτινη με όγκο 750 ml.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ