Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα - iefimerida.gr

Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεξάρτητα από το αν συμπαθεί κανείς την Porsche και τα αυτοκίνητα της ένα είναι βέβαιο: ότι οι συγκεκριμένοι Γερμανοί έχουν μάστερ, διδακτορικά και οτιδήποτε άλλο σκεφτεί κανείς στο να εμφανίζουν συνεχώς καινούργιες εκδόσεις και παραλλαγές της αειθαλούς 911.

Αυτή τη φορά σειρά έχει η 911 Carrera GTS με 430 άλογα, που στη γκάμα τοποθετείται μεταξύ της Carrera S των 400 ίππων και της GT3 των 475 και έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα Gran Turismo. Η GTS θα είναι διαθέσιμη ως κουπέ και κάμπριο με κίνηση στους πίσω τροχούς ή στους τέσσερις, καθώς και με πλήρη εξοπλισμό, που θα περιλαμβάνει από το πακέτο Sport Chrono μέχρι την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση PASM.

Αισθητικά το αμάξωμά της υιοθετεί τα πιο τονισμένα οπίσθια της Carrera 4, οι ζάντες είναι 20άρες με κεντρικό μπουλόνι και το 0-100 στον καλύτερο δυνατό από πλευράς ταχύτητας συνδυασμό (κουπέ, πίσω κίνηση, αυτόματο κιβώτιο PDK) υπόθεση μόλις 4,0 δευτερολέπτων. Η αντίστοιχη τελική φλερτάρει με τα 310.

Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα | iefimerida.gr 0
Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα | iefimerida.gr 1
Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα | iefimerida.gr 2
Η Porsche 911 αποκτά ακόμα μια παραλλαγή, την Carrera GTS με 430 άλογα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο πόρσε Porsche παραλλαγή Carrera GTS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ