Οι λυκάνθρωποι βάζουν τα γυαλιά στις ταινίες βρικολάκων: Ερχεται το «Wolves» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι λυκάνθρωποι βάζουν τα γυαλιά στις ταινίες βρικολάκων: Ερχεται το «Wolves» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που τα τελευταία χρόνια το φιλοθεάμον κοινό έχει κυριολεκτικά βομβαρδιστεί από ταινίες με βρικόλακες και ζόμπι σε όλες τις πιθανές εκδοχές και σενάρια, έρχεται το Wolves να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πρόκειται για την ιστορία του νεαρού Κάιντεν Ρίτσαρντς ο οποίος καταλήγει στο δρόμο μετά τη δολοφονία των γονιών του, μέχρι που συναντά ένα πιστοποιημένο τρελό ονόματι Γουάιλντ Τζο και τον συνοδεύει σε μια πορεία προς την μυστηριώδη πόλη της Λούπινο Ριτζ για να κυνηγήσουν σκοτεινές αλήθειες της ιστορίας του. Αλλά στο τέλος, ποιος πραγματικά κυνηγάει ποιον;

Με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Τζέισον Μόμοα που γνωρίσαμε ως Καλ Ντρόγκο στο Game of Thrones αλλά και ως Κόναν στην σύγχρονη εκδοχή της ομώνυμης ταινίας, το Wolves αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στην εκπνοή του 2014 και να ταράξει τα νερά του σύγχρονου σινεμά, διεκδικώντας την εκτίμηση του κοινού σε μία μάχη σώμα με σώμα με το Dracula Untold που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ