Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η χτεσινή έκλειψη επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου φέρνοντας αλλαγές στα σχέδιά σας. Είναι όμως μια καλή μέρα, θα μπορούσα να πω, για να προωθήστε τα οικονομικά σας θέματα, αλλά και για να δώσετε μια νέα πορεία στην συναισθηματική σας ζωή. Γενικότερα, σε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας φαίνεται ή να υπάρχει καθυστέρηση ή αντίθετα να βρίσκεται λύση. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τις σχέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας διορθώνοντας ίσως τα κακώς κείμενα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε πολλές αλλαγές.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέξετε τα λάθη και τις υπερβολές. Η αντίθεση Σελήνης –Ερμή δημιουργεί μια ασαφή κατάσταση. Δεν πρέπει λοιπόν να δώσετε ή να πάρετε υποσχέσεις, γιατί είναι πιθανό να μην τηρηθούν. Στον χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ίσως είναι τεταμένες ή μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αυτή την περίοδο μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως σήμερα να σας απασχολήσουν κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν ή εσείς να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει. Σε οποιοδήποτε θέμα που έχει σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έχετε σημαντική βοήθεια, η οποία θα τονώσει ουσιαστικά το ηθικό σας. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου, με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας, μπορεί να δημιουργηθεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή την περίοδο, επαναξιολογούνται, θα μπορούσα να πω, κάποια θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας επανέρχονται κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Ρυθμίστε τα οικονομικά σας θέματα. Προσπαθήστε να προωθήστε θέματα της εργασίας σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, όπως και αν έχουν τα πράγματα, όσο και αν σας έχει επηρεάσει η χτεσινή έκλειψη, το εξάγωνο Ήλιου – Δία είναι μοναδικό! Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου, και όχι μόνο, ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας. Θα δείτε μάλιστα τους φίλους, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας έχετε διλήμματα ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Αυτόν τον καιρό όμως βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φόρμα όσον αφορά την δράση και την ενέργειά σας! Θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε ή να προωθήσετε μια επαγγελματική σας προσπάθεια. Κάποια οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας! Μια συζήτηση που θα γίνει ενδεχομένως να μην έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όμως, ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να πάρει την πορεία που θέλετε, με μια μυστική κίνησή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-11 Σεπτεμβρίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί και οικογενειακά θέματα, αλλά και μια βιασύνη, η οποία ίσως δεν βγει σε καλό. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου υπάρχει μια θεαματική αλλαγή ζωής!

Ζυγός

Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται για σας τους Ζυγούς. Ωστόσο, αναθεωρείτε τα σχέδιά σας για ένα οικονομικό θέμα. Ασχοληθείτε σήμερα με τα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα. Είναι μια καλή περίοδος για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μετακινήσεις αλλά και οι έντονες συζητήσεις μπορεί να σας φορτίσουν.

Σκορπιός

Οι συναντήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αποδίδουν για σας τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Κρόνος σάς φέρνει νέες, πολύ σημαντικές υποχρεώσεις. Άμεσα σας απασχολούν οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Θυμηθείτε, αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να δώσετε πολλά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, που είναι σημαντικά για σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες ίσως καθυστερούν σήμερα κάποιες μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Οι φίλοι σας σας βοηθούν. Όμως υπάρχει άγχος για ένα οικονομικό σας θέμα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου (οι υπόλοιποι βρίσκεστε στην αναμονή). Ασχοληθείτε με την εργασία ή την υγεία σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δείτε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ κάποια δίλημμα θα έχετε σε σχέση με τους φίλους σας. Ακόμη, διλήμματα οικογενειακά και επαγγελματικά δεν λείπουν. Όμως, ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα, που ενδεχομένως αγγίζει και την οικογένειά σας, θα μπορούσε να επιλυθεί.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών ασχοληθείτε με τα σημαντικά οικογενειακά σας θέματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και αλλαγές αποδίδουν. Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τα σχέδιά σας. Οι φίλοι σας σας βοηθούν.

Ιχθείς

Σήμερα εσείς οι Ιχθύες μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας των πρώτων ημερών ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί ή μπορεί να μην προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας ζητήματα μπαίνουν σε νέα πορεία. Ασχοληθείτε με την εργασία σας, η οποία είναι σημαντική και έχει να σας δώσει πολλά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ