Απίστευτο μπάχαλο στην αξιολόγηση των αιτήσεων για την ΝΕΡΙΤ: Ξέχασαν ακόμη και... 12 χρόνια προϋπηρεσίας [πίνακας] - iefimerida.gr

Απίστευτο μπάχαλο στην αξιολόγηση των αιτήσεων για την ΝΕΡΙΤ: Ξέχασαν ακόμη και... 12 χρόνια προϋπηρεσίας [πίνακας]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προχειρότητα, μπάχαλο και ελλιπέστατες διασταυρώσεις στοιχείων σε στοιχειώδη εργασιακά και ασφαλιστικά δεδομένα αποδεικνύεται ότι έγινε από τους αρμόδιους της ΝΕΡΙΤ για όσους δημοσιογράφους είχαν υποβάλλει αιτήσεις πρόσληψης.

Ετσι, στην επαναξιολόγηση των αιτήσεων για πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ, οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν την κατάταξη των υποψηφίων μετά τον έλεγχο της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού.

Είναι ενδεικτικό ότι υπήρξαν τεράστιες αποκλίσεις στην πρώτη φάση της αξιολόγησης. Οι αρμόδιοι... ξέχασαν να μετρήσουν ακόμη και 1.000 (!) μόρια σε υποψηφίους ή ακόμη και... δώδεκα ολόκληρα χρόνια εργασιακής εμπειρίας και προϋπηρεσίας! Οι σχετικές εντσάσεις, φυσικά, έγιναν δεκτές.

Ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο πίνακας αυτός δεν συνιστά Πίνακα Κατάταξης Επιτυχόντων. Αποτελεί τη βαθμολογία της πρώτης φάσης της διαδικασίας∙ θα ακολουθήσει η βαθμολόγηση από τους Αξιολογητές και η βαθμολόγηση από τη συνέντευξη. Ο τελικός πίνακας κατάταξης θα καταρτισθεί με βάση το άθροισμα των μορίων του αναθεωρημένου πίνακα κατάταξης, της βαθμολογίας των Αξιολογητών και της βαθμολογίας της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις προκηρύξεις (με μέγιστη βαθμολόγηση τα 5.000 μόρια).
Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή η βαθμολόγηση των υποψηφίων από ανεξάρτητους αξιολογητές, θα αρχίσει την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στο enstaseis@nerit.gr.

Μπορείτε να δείτε εδώ τον αναλυτικό Αναθεωρημένο Πίνακα Κατάταξης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ