Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών - iefimerida.gr

Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών

Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για μετεγγραφές, από τους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ο αριθμός εκείνων που θα μετακινηθούν δεν μπορεί να ξεπερνά το 10% του αριθμού των εισακτέων σε κάθε Σχολή ή Τμήμα.

Δικαίωμα υποβολής έχουν όσοι πέτυχαν μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις της φετινής χρονιάς. Ο υποψήφιος θα πρέπει να προσέλθει σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής του Ταυτότητας ή το Διαβατήριο του (φυσική ταυτοποίηση), προκειμένου να δημιουργήσει τον προσωπικό του κωδικό ασφαλείας.

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και τον 8-ψηφίο κωδικό Πανελληνίων Εξετάσεων, ο υποψήφιος υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτησή του μέσω της ιστοσελίδας του Υ.ΠΑΙ.Θ. (http://solon.it.minedu.gov.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητές ειδήσεις μετεγγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ