ΕΕ: Η Ελλάδα έχει προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις -Το Νοέμβριο θα επανέλθει η Τρόικα στην Αθήνα - iefimerida.gr

ΕΕ: Η Ελλάδα έχει προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις -Το Νοέμβριο θα επανέλθει η Τρόικα στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη ενημέρωση για την πρώτη φάση των συζητήσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Τρόικα έδωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Γιούρκι Κατάιτεν, Σάιμον Ο'Κόνορ.

Στο καθιερωμένο μπρίφινγκ ο κ. Ο'Κονορ αναφέρθηκε επιγραμματικά στις εκτιμήσεις που αποκόμισαν οι εκπρόσωποι των δανειστών από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε τις συζητήσεις χρήσιμες επί των δημοσιονομικών θεμάτων, ενώ πρόσθεσε πως υπήρξε πρόοδος όσον αφορά στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προώθηση της απασχόλησης, που προβλέπονται από το πρόγραμμα προσαρμογής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, οι επικεφαλής των θεσμικών οργάνων επιστρέφουν τώρα στις έδρες τους και μια πλήρης αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα τον Νοέμβριο για συνέχιση των συζητήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόικα Κομισιόν Σάιμον Ο' Κόνορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ