Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσάς τους Κριούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-8 Απριλίου. Εσείς θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέξτε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, όπως επίσης και την υγεία σας. Ακόμη, θα πρέπει να προσέξετε κάποιες ανατροπές, που είναι πιθανό να συμβούν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου. Παρ' όλα αυτά, ο Δίας, όπως και ο Άρης, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Απριλίου. Κάτι καινούργιο, μια σημαντική αλλαγή είναι πιθανόν να συμβούν. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να καθυστερεί, όπως επίσης και κάποια σχέδιά σας, λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό. Θυμηθείτε, οι συζητήσεις, που κάνετε τώρα για τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, θα επανέλθουν μέσα στον Νοέμβριο ( γύρω στις 9 του μήνα). Την περίοδο εκείνη ο Ερμής θα επανέλθει στον Σκορπιό, και έτσι θα ξανασυζητήσετε τέτοιου είδους θέματα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (αδέλφια και συγγενείς) μπορεί να έχουν γενικότερα την ανάγκη σας. Οι Κριοί του Μαρτίου, όπως επίσης και εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου, δεν επηρεάζεστε από αυτή την Πανσέληνο. Εσείς, βρίσκεστε σε μια περίεργη περίοδο, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τα σχέδιά σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτόν τον καιρό υπάρχουν πολύ σημαντικές αλλαγές! Οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε θέματα που έχουν σχέση με την υγεία και την εργασία σας. Όμως, υπάρχουν κάποιες ανατροπές, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να έχουν την ανάγκη σας. Ωστόσο, κάποιοι φίλοι σας ή κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να κινούνται παρασκηνιακά. Αυτή λοιπόν είναι μια σημαντική περίοδος, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει διάφορα γεγονότα, όχι όμως και τόσο ευχάριστα. Προσέχετε, λοιπόν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η έκλειψη αυτή δεν είναι δυσαρμονική. Όμως σας απασχολούν τα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μια αλλαγή μπορεί να συμβεί, στην οποία μπορεί να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας. Βέβαια, καλά θα κάνετε να μην εκμυστηρεύεστε τα σχέδιά σας. Στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αλλαγές γενικότερα. Ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουνίου. Κάποια ταξίδια, κάποιες θεαματικές, σημαντικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας, είναι πολύ πιθανό να συμβούν τώρα. Εσείς οι Ταύροι του Μαΐου προσέχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε υπερβολές και λάθη. Καλό θα ήταν να προσέχετε και την υγεία σας. Ο Δίας και ο Ουρανός φέρνουν απρόσμενα, πολύ σημαντικά γεγονότα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Μαΐου.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι πάντα επηρεάζεστε από την Σελήνη, που είναι κυβερνήτης σας! Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου, η έκλειψη αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές σε επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά σας θέματα. Προσέχετε, λοιπόν. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, μπορεί τώρα να καθυστερούν κάποια σχέδιά σας, αλλά ουσιαστικά θα πραγματοποιηθούν, ειδικά μετά τον Νοέμβριο. Ένα οικονομικό σας θέμα επιλύεται κατά τον καλύτερο τρόπο. Ο τομέας της δουλειάς ή της υγείας σας έχει να σας δώσει πολλά. Για σας τους Καρκίνους των δύο πρώτων ημερών τα θέματα τα οποία τώρα καθυστερούν θα επανέλθουν από τον Νοέμβριο. Τα θέματα αυτά έχουν σχέση με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία ίσως βοηθήσουν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ειδικά μετά τις 14 Ιουλίου, ο Κρόνος σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Τώρα, τα σχέδιά σας, μπαίνουν σε μια νέα πορεία.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η περίοδος αυτή δείχνει αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, κάποιες από τις οποίες όμως θα είναι σημαντικές! Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές σας υποθέσεις ευνοούνται. Ο Δίας, για όλη αυτή την εβδομάδα, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Για σας που έχετε γεννηθεί τη πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, οι οικογενειακές καταστάσεις επιστρέφουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 11-12 Αυγούστου θυμηθείτε ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις. Επομένως, προσέχετε πολύ τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας αλλά και τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, οι οποίοι που ενδεχομένως έχουν την ανάγκη σας. Αποφύγετε ένα ταξίδι ή τα extreme σπορ, τα οποία μπορεί να σας βάλουν σε κίνδυνο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, τα οικονομικά σας είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα! Μια ανατροπή συμβαίνει, κάτι που περιμένατε ίσως να μην γίνει αυτή την στιγμή, όμως ουσιαστικά θα γίνει. Κινηθείτε μυστικά και ευέλικτα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης ανεβάζει την αδρεναλίνη, αλλά δημιουργεί και εντάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε, λοιπόν. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Σεπτεμβρίου μπορεί να έχετε την βοήθεια ατόμων του στενού περιβάλλοντός σας, τα οποία ωστόσο θα δημιουργήσουν ένα έκρυθμο κλίμα μέσα στην οικογένειά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, συμβουλευτείτε και πρόσωπα της οικογένειάς σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, ειδικά για όσους από εσάς έχετε σήμερα γενέθλια, είναι μια μέρα τεράστιων και σημαντικών αλλαγών! Βρίσκετε όμως λύσεις στα θέματα που έχουν σχέση με αυτές τις αλλαγές. Ένα οικονομικό θέμα αλλάζει τα σχέδιά σας. Ατελείωτες μετακινήσεις και ατελείωτες συζητήσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν αυτόν τον καιρό. Ωστόσο, για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, μέσα σε αυτό το διάστημα έντασης, βρίσκονται θεαματικές λύσεις. Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, όπως και εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Οκτωβρίου, δεν επηρεάζεστε από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, κυρίως της πρώτης ημέρας του ζωδίου σας, τώρα επιστρέφουν παλιές υποθέσεις. Έχετε άγχος για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να κάνετε έξοδα για θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας. Γενικά, είναι μια αβέβαιη περίοδος. Αποφύγετε, λοιπόν, να κάνετε σοβαρές κινήσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι επαγγελματικό, θα πρέπει όμως να το διαφυλάξετε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-8 Δεκεμβρίου, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά αυτή την περίοδο! Δώστε την προσοχή σας σε συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν αλλαγές, σε συναισθηματικές υποθέσεις, σε ταξίδια. Μελετήστε πολύ προσεκτικά ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία που πρόκειται να κάνετε. Μην επιτρέπετε στους φίλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει έναν σωστό δρόμο. Εσείς του Δεκεμβρίου, κυρίως αν είστε γεννημένοι μετά τις 10, μπορείτε μόνοι σας να επιδιώξετε την ευτυχία σας.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι αντιμετωπίζετε ένα άγχος και ένα οικογενειακό παρασκήνιο αυτή την περίοδο. Η οικογενειακή αλλά και η επαγγελματική σας κατάσταση δεν είναι αυτή που θα θέλατε, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιανουαρίου. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί τώρα, το οποίο έχει σχέση είτε με την οικογένειά σας είτε με την επαγγελματική σας ζωή. Διαφυλάξτε την υγεία των δικών σας ανθρώπων, όπως και την δική σας υγεία. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να περιμένετε την βοήθεια σοβαρών ανθρώπων. Μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δύσκολη, φέρνει όμως αλλαγές στα γεγονότα της ζωής σας. Γενικότερα, σας αλλάζει την πορεία της ζωής σας. Τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου. Διαφυλάξτε την θέση σας στον πολύ σημαντικό επαγγελματικό σας χώρο. Αφήστε τους φίλους να σας προσφέρουν την βοήθειά τους.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς σάς απασχολούν τα οικονομικά σας θέματα. Τα σχέδιά σας, όπως και οι σχέσεις και συνεργασίες σας, οι οποίες έχουν σχέση με το εξωτερικό, σταθεροποιούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Μαρτίου αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Ο Ποσειδώνας σάς κάνει να βλέπετε τα πράγματα κάπως παραμυθένια, να πιστεύετε σε κάποια ουτοπία. Προσέχετε, λοιπόν. Ρυθμίστε όμως τα οικονομικά σας θέματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ