Η γυναίκα που σκανδάλισε την Σουηδία -Η παίκτρια σεξ ριάλιτι που αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που σκανδάλισε την Σουηδία -Η παίκτρια σεξ ριάλιτι που αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και πέντε χρόνια μια σχέση έχει βγάλει από τα ρούχα τους, τους Σουηδούς. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ και την αγαπημένη του Σοφία Χέλκβιστ με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Ιούνιο.


Η Σοφία Χέλκβιστ μοντέλο και τηλεοπτική σταρ, το 2005, δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν αρχίσει να βγαίνει με τον διάδοχο του σουηδικού θρόνου, είχε σκανδαλίσει ολόκληρη τη Σουηδία με τις προκλητικές της πόζες και τα γυμνά της, σε ένα ριάλιτι γεμάτο σεξ και αλκοόλ, το Paradise Hotel, στου οποίου μάλιστα είχε φθάσει και τον τελικό.


Στο πλαίσιο του ριάλιτι, πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες έμεναν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα. Στις αξέχαστες στιγμές, αυτές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη σουηδική τηλεόραση, περιλαμβάνονται και αυτές που έδειχναν τη σημερινή αρραβωνιαστικιά του διαδόχου να φλερτάρει με τους συμπαίκτες της.

Ετσι, δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας δεν ενέκρινε τη σχέση του γιου της Καρλ Φιλίπ. Παρόλα αυτά και μετά από πέντε χρόνια η σχέση πήρε την έγκριση και προχώρησε στο επόμενο στάδιο...

Από τη στιγμή που γνώρισε τον πλέιμπόι πρίγκιπα που από μικρός έδειξε την προτίμησή του στα γρήγορα αυτοκίνητα, από ότι στα βασιλικά του καθήκοντα, η Χέλκβιστ πέταξε από τη ντουλάπα της τα μικροσκοπικά προκλητικά της σύνολο και με οδηγό την... Κέιτ Μίντλετον, την οποία αντιγράφει, την ανανέωσε πλήρως γεμίζοντάς της με κλειστά ως το λαιμό και ως το γόνατο φορέματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη φωτογραφία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το σουηδικό παλάτι, ο Καρλ Φιλίπ και η δούκισσα Σοφία ποζάρουν στην ίδια ακριβώς στάση όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο πορτραίτο του αρραβώνα τους. Μάλιστα, η Χέλκβιστ φορά ένα μπλε φόρεμα που παραπέμπει στο περίφημο Issa φουστάνι που φορούσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει χτενισμένα τα μαλλιά της ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Το νέο λουκ της Σοφίας Χέλκβιστ:

Οι εμφανίσεις που κόπιαρε από την Κέιτ Μίντλετον:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ