Απίστευτο: Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι «καβαλά» θεατές και δεν τραυματίζεται κανείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι «καβαλά» θεατές και δεν τραυματίζεται κανείς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το «Jolly Rally Valle d'Aosta» στην Κοιλάδα της Αόστα στη Βόρεια Ιταλία, όταν ένα αγωνιστικό όχημα μπήκε σε μία από τις στροφές με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να «καβαλήσει» τους θεατές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν ο οδηγός του Clio Super 1600 Πιέρο Σκαβόνε και ο συνοδηγός Ντιέγο Ντ'Ερίν έχασαν τον έλεγχο του οχήματος στη στροφή, χτύπησαν σε τοίχο και στη συνέχεια το αυτοκίνητο «έκανε τούμπες» στον αέρα, πέφτοντας πάνω στους θεατές που κάθονταν παραπλεύρως του δρόμου.

Ωστόσο, όσο κι αν όλοι τρόμαξαν, τελικά κανένας, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν τραυματίστηκε. Οι Σκαβόνε και Ντ'Ερίν μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, από όπου πήραν σχεδόν αμέσως εξιτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ