ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί να χωνέψει η ναζιστική χουντική ακροδεξιά το φαινόμενο Παπανδρέου - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί να χωνέψει η ναζιστική χουντική ακροδεξιά το φαινόμενο Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρές εκφράσεις κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και ύμνους για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη στα σχόλια Κασιδιάρη σχετικά με το σχέδιο δολοφονίας του Ανδρέα Παπανδρέου από την χούντα.

«Ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει η ναζιστική χουντική ακροδεξιά το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και φαντασιώνεται τις εξελίξεις αν ο μεγάλος ηγέτης, που άλλαξε τη μοίρα του λαού μας, στέριωσε την ισοπολιτεία και κατοχύρωσε την εθνική συμφιλίωση, είχε δολοφονηθεί» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Οι μικροί και ασήμαντοι κασιδιάρηδες δεν μπορούν να ξαναγράψουν την ιστορία που θα τους αποβάλει και πάλι».

Τα μαζεύει ο Κασιδιάρης

Σε απάντησή του ο Η. Κασιδιάρης τα... μαζεύει λέγοντας πως στο επίμαχο άρθρο του «δεν αναφέρεται πουθενά πως θα έπρεπε να εκτελεστεί ο Παπανδρέου όπως ψευδώς διαδίδουν οι μόνιμοι συκοφάντες μας».Με τη συνήθη φρασεολογία της Χρυσής Αυγής, ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό βουλευτής, υποστηρίζει ότι «τα λαμόγια και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ μπορεί να μας έκλεισαν στη φυλακή με συνεργό τον Σαμαρά, αλλά δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην ιστορική κριτική» και καταλήγει: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας από τους βασικούς ολετήρες της χώρας που ανήγαγαν σε προσόν την απάτη, την διαφθορά, την κλοπή δημοσίου χρήματος και οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή».Φωτογραφία: fosphotos - Aggeliki Koronaiou

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ