Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι το κακό παιδί του γαλλικού σινεμά. Το πόσο κακό είναι, όμως, μπορεί να γίνει κατανοητό από το παρελθόν του, έτσι όπως εκτίθεται από τον ίδιο (δίχως φόβο και πάθος) στην αυτοβιογραφία του.
Υπό τον τίτλο «Έτσι απλά συνέβη» ο γάλλος ηθοποιός μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, για τις παράνομες πράξεις στις οποίες επιδόθηκε, για την τραυματική εμπειρία με τη μητέρα του, αλλά και για τα ύστερα χρόνια της καταξίωσης και φτάνει μέχρι τους εναγκαλισμούς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στα νεανική του χρόνια, στο Σατορού, κάπου στην κεντρική Γαλλία, παραδέχεται πως έκανε διάφορα: σύλησε τάφους, μπλέχτηκε σε καβγάδες, έγινε αρσενική πόρνη προς χάριν των πλούσιων οδηγών που περνούσαν από την περιοχή, έκλεψε τσιγάρα και έκανε φυλακή για την κλοπή ενός αυτοκινήτου.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η πιο σοκαριστική, όμως, αποκάλυψη έχει να κάνει με τη μητέρα του που δεν τον ήθελε και την περίοδο που ήταν έγκυος σ΄αυτόν προσπάθησε να αποβάλλει τρυπώντας το σώμα της με βελόνες του πλεξίματος. «Επιβίωσα από τη βία της φτωχής μητέρας μου Λιλέτ».
Ο πατέρας του με το περίεργο όνομα Ντέντε (ήταν τα μόνα γράμματα της αλφαβήτου που μπορούσε να διαβάσει) ήταν μονίμως μεθυσμένος και δούλευε στα μεταλλεία. Ο Ντεπαρντιέ παραδέχεται πως το παρελθόν του τον εκδικήθηκε στο πρόσωπο του αδικοχαμένου γιου του Γκιγιόμ.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Γκιγιόμ πέθανε στα 37 του από πνευμονία, ενώ προηγουμένως είχε τραυματιστεί με το μηχανάκι του, ήταν εθισμός στα ναρκωτικά, έκανε με τη σειρά του τον ζιγκολό και είχε φυλακιστεί για κατοχή ναρκωτικών και για μικροκλοπές.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πρόσφατα αποκάλυψε πως πίνει 14 μπουκάλια την ημέρα, ξεκινώντας από ένα μπουκάλι σαμπάνια και καταλήγοντας το βράδυ σε ένα μπουκάλι ουίσκι. Ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι σημάδι αλκοολισμού αλλά χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου με φοβίες. «Είμαι παθιασμένος με τον χτύπο της καρδιάς μου, με το γουργούρισμα που κάνουν τα έντερά μου, τον ήχο που κάνουν οι αρθρώσεις μου» γράφει και συνεχίζει: «Για να μην τα ακούω όλα αυτά, για να μην τρελαθώ άρχισα να πίνω τόσο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είναι μεθυσμένος». Πάντως, σημειώνει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του αλκοολικό.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί. Όπως και για εμένα, έτσι και για εκείνον (τον Πούτιν) κανένας δε θα στοιχημάτιζε ούτε μια δεκάρα όταν ήμασταν 15».

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σοκάρει: Ημουν ζιγκολό, σύλησα τάφους, η μάνα μου ήθελε να με σκοτώσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ