Το διαζύγιο του Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη: Τι λέει για την πρώην σύζυγό του και δύο τους παιδιά - iefimerida.gr

Το διαζύγιο του Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη: Τι λέει για την πρώην σύζυγό του και δύο τους παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις αλλαγές που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιο που πήρε με τη γυναίκα του μίλησε ο Ελληνας Ολυμπιονίκης, Κώστας Γκατσιούδης, ο οποίος πλέον παρακολουθεί από απόσταση τα τεκταινόμεα στον στίβο.Ο πρωταθλητής στο ακόντιο, μιλώντας στην Real News, ανέφερε ότι χώρισε με τη γυναίκα του, Αγγελική Χατζηαντωνίου, και εδώ και μερικές ημέρες έχει βγει και το διαζύγιό τους, ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν σε καλό επίπεδο.

«Με την Αγγελική αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Μάλιστα πρόσφατα βγήκε και το διαζύγιο μας. Όμως οι σχέσεις μας είναι καλές, γιατί έχουμε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά έτσι ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά», δήλωσε ο ίδιος στη real.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1998 και παντρεύτηκε το 2005 στο Διδυμότειχο την ιδιαίτερη πατρίδα του Ολυμπιονίκη μας, ενώ, τότε ο γάμος είχε αποτελέσει μεγάλο γεγονός για την τοπική κοινωνία και το γλέντι έχει πάρει... μυθικές διαστάσεις.

Η απόλυτη ευτυχία για το ζευγάρι ήλθε το 2007 όταν η Αγγελική έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ωστόσο, μερικά χρόνια αργότερα η σχέση τους πέρασε από μεγάλη κρίση.

Πλέον, απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η ανατροφή των παιδιών τους σε ισορροπημένο περιβάλλον. Ο Κώστας έχει εγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, που θέλει να τα βλέπει όσο συχνότερα μπορεί. Παράλληλα διατηρεί και πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ