Οι ετοιμασίες... πολέμου της Χρυσής Αυγής: Ακόμη και η Ουρανία Μιχαλολιάκου πυροβολεί με όπλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ετοιμασίες... πολέμου της Χρυσής Αυγής: Ακόμη και η Ουρανία Μιχαλολιάκου πυροβολεί με όπλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις και οι δημοσιεύσεις ντοκουμέντων από τη δράση της Χρυσής Αυγής και τις πολεμικές ετοιμασίες/εκπαιδεύσεις στις οποίες επιδίδονταν σημαίνοντα στελέχη και άλλα μέλη του κόμματος.Οι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ενώ σε μια από αυτές απεικονίζεται η ίδια μαζί με άλλη γυναίκα , σε στάση πρηνηδόν, να εκτελεί βολές σε χώρο που μοιάζει είτε με οργανωμένο σκοπευτήριο, είτε με ένα εγκαταλειμμένο μέρος ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της... εκπαίδευσης.

Μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σε οργανωμένα σκοπευτήρια υπό τις οδηγίες του προφυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εμφανίζεται σε μια φωτογραφία να γονατίζει και να εξηγεί στους παρευρισκόμενους τη χρήση των συγκεκριμένων όπλων.

Σε μία φωτογραφία εμφανίζονται τρεις χρυσαυγίτες να... ατενίζουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα προς την πλευρά της Βορείου Ηπείρου, χαιρετώντας φασιστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ