«Εκοψαν» το στεγαστικό δάνειο του πρώην κορυφαίου τραπεζίτη στον κόσμο -Το παραδέχθηκε δημόσια - iefimerida.gr

«Εκοψαν» το στεγαστικό δάνειο του πρώην κορυφαίου τραπεζίτη στον κόσμο -Το παραδέχθηκε δημόσια

«Εκοψαν» το στεγαστικό δάνειο του πρώην κορυφαίου τραπεζίτη στον κόσμο -Το παραδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόβλημα που έχουν αντιμετωπίσει εκατομμύρια Αμερικανοί για τη χορήγηση στεγαστικού δανείου βρέθηκε και ο πρώην επικεφαλής της ισχυρότερης κεντρικής τράπεζας στον κόσμο. Του το αρνήθηκαν.

Πρόκειται για τον Μπεν Μπερνάνκι, ο οποίος παραδέχθηκε δημόσια ότι βρήκε στο δρόμο του αυτό το εμπόδιο, όταν προσπάθησε να αναχρηματοδοτήσει το δάνειό του. Μιλώντας σε συνέδριο στο Σικάγο την Πέμπτη το βράδυ, ο άνθρωπος που ως τον Ιανουάριο ήταν πρόεδρος της αμερικανικής ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed), παραδέχθηκε: «Μεταξύ μας, προσπάθησα πρόσφατα να αναχρηματοδοτήσω το στεγαστικό μου δάνεια και απέτυχα».

Οταν οι σύνεδροι γέλασαν, εκείνος πρόσθεσε: «Δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου», σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ σημείωσε: «Νομίζω ότι οι τράπεζες ίσως να το έχουν παρακάνει σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ