Στο μικροσκόπιο της Τρόικα οι διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο της Τρόικα οι διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής από το τετ-α-τετ της νέας ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ με τους επικεφαλής της Τρόικας, όπως τουλάχιστον το μεταφέρει η ελληνική πλευρά, αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν φάνηκαν να αμφισβητούν τη δυνατότητα επίτευξης του ούτως ή άλλως χαμηλού στόχου των 1,5 δις ευρώ.Στην πραγματικότητα όλα θα κριθούν στο διάστημα Οκτωβρίου- Φεβρουαρίου 2015, με δεδομένο ότι «τρέχουν» 16 διαγωνισμοί από τους οποίους εκτιμάται ότι μπορούν να μπουν στα κρατικά ταμεία περί τα 1,5 δις ευρώ. Πρόκειται για διαγωνισμούς που αφορούν κυρίως σε ακίνητα του Δημοσίου και υποδομές (περιφερειακά αεροδρόμια, Μαρίνες, Ολυμπιακά ακίνητα κ.λ.π.) αλλά και στο «δίδυμο» ΟΛΠ- ΟΛΘ, που μπορεί να κρύβει παγίδες.

Στελέχη του Ταμείου σημειώνουν κατ' αρχήν ότι από τους 18 διαγωνισμούς που έχουν ολοκληρωθεί έως σήμερα έχουν εισπραχθεί 5 δις ευρώ, συμπληρώνοντας ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών αυξάνεται μήνα με το μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ