Q80: Η Panamera της Infiniti - iefimerida.gr

Q80: Η Panamera της Infiniti

Q80: Η Panamera της Infiniti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Infiniti Q80 μπορεί να είναι ακόμα στο στάδιο του πρωτότυπου αλλά δεν απέχει και πολύ από την επίσημη ένταξή του στη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας πολυτελείας που ελέγχεται από τη Nissan. Κι αυτό γιατί θα κυκλοφορήσει το 2016 και φυσικά με έναν μήκος που ξεπερνά τα 5 μέτρα θα τοποθετηθεί στη κορυφή της.

Στα γνωρίσματά του πέρα από τα αμάξωμα των δύο όγκων, για αυτό άλλωστε το παραλληλίσαμε με την Panamera, οι πίσω πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά, καθώς και η απουσία μεσαίας κολώνας, ενώ στα αισθητικά του χαρακτηριστικά προσθέστε και τις χρωμιωμένες απολήξεις, τα βράγχια στα φτερά, καθώς και τις ζάντες των 22 ιντσών.

Στο φουτουριστικό εσωτερικό υπάρχουν όλα όσα περιμένει κανείς να έχει ένα concept, όπως head-up display, φουλ διασύνδεση μέσω smartphone, ανεξάρτητα πίσω δύο καθίσματα κ.λπ. Όσον αφορά το σύστημα πρόωσής του είναι υβριδικό -με έναν V6 3.000 κυβικών με διπλά turbo και έναν ηλεκτροκινητήρα- με συνδυαστική ισχύ 550 ίππων.

Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και όταν χρειαστεί και στους εμπρός, η μέση κατανάλωση είναι 55,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 129 γραμμάρια.

Q80: Η Panamera της Infiniti | iefimerida.gr 0
Q80: Η Panamera της Infiniti | iefimerida.gr 1
Q80: Η Panamera της Infiniti | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Panamera Infiniti Q80
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ