Η νέα Πίπα Μίντλετον: Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν -Είναι ομορφότερη και είχε και... σέξι ατύχημα στο γάμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα Πίπα Μίντλετον: Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν -Είναι ομορφότερη και είχε και... σέξι ατύχημα στο γάμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζει εντυπωσιακά με την αδελφή της, είναι πιο γλυκιά από εκείνη, έχει μια κόρη 12 ετών και είναι πανέμορφη. Ο λόγος για την Τάλα Αλαμουντίν, την μεγαλύτερη αδελφή της Αμάλ η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στα πάρτι του θρυλικού γάμου στη Βενετία, όπως ακριβώς κάνει και η Πίπα από την Κέιτ Μίντλετον.

Η Τάλα είναι μητέρα της 12χρονης Μία, του κοριτσιού που ήταν το παρανυφάκι στο γάμο της Αμάλ, αν και δυσκολεύτηκε πολύ να σηκώσει την βαριά ουρά του Oscar de la Renta νυφικού.

Η Τάλα Αλαμουντίν σπούδασε στο Λονδίνο και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ το 1996. Στη συνέχεια έζησε στη Νέα Υόρκη, ενώ μετά το γάμο της με τον επιχειρηματία Nagi Hamiyeh μετακόμισε στη Σιγκαπούρη. Μαζί του έχει αποκτήσει μια κόμη κόρη, ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα η Τάλα βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και φέρεται να είναι ζευγάρι με έναν άλλον άνδρα αυτή την περίοδο.

Οι ομοιότητες στην εμφάνιση των δυο γυναικών είναι κάτι περισσότερες από προφανείς. Ψηλή, αδύνατη, με αμυγδαλωτά μάτια και γυαλιστερά μαύρα μαλλιά, αλλά πολύ πιο γλυκιά και γήινη από την Αμάλ.

Στη Βενετία ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε τόσο στο πάρτι που δόθηκε την παραμονή του γάμου, όπου φορούσε μια εντυπωσιακή ηλεκτρίκ τουαλέτα. Στο γάμο επέλεξε να φορέσει μια ασημί ασήμετρη, κοντή μπροστά, δημιουργία, η οποία δεν αποδείχθηκε το πιο βολικό ένδυμα για να μπαίνει και να βγαίνει στις βάρκες που μετέφεραν τους καλεσμένους. Σε μια τέτοια προσπάθεια... επιβίβασης ήρθαν και οι αποκαλύψεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ