Οταν ο Γιούρι Γκέλερ παράτησε τα κουτάλια κι έπιασε το iPhone 6: Κατάφερε να το λυγίσει; [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Γιούρι Γκέλερ παράτησε τα κουτάλια κι έπιασε το iPhone 6: Κατάφερε να το λυγίσει; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα εναλλακτικό πείραμα προκάλεσαν οι βρετανικοί International Business Times τον πιο διάσημο ταχυδακτυλουργό του κόσμου. Μετά την παγκόσμια επιτυχία του στο να λυγίζει κουτάλια μόνο με τη σκέψη του, η βρετανική εφημερίδα του έδωσε το iPhone 6, αλλά και άλλα smartphones και τον κάλεσε να προσπαθήσει να τα λυγίσει.

Προφανώς και το πείραμα γίνεται έπειτα από τον σάλο που έχει προκληθεί με κάποιες από τις συσκευές του νέου smartphone της Apple που λύγισαν μέσα σε τσέπες παντελονιών.

Ο μάγος της σκέψης δεν τα καταφέρνει με τα έξυπνα τηλέφωνα άλλων εταιρειών, αλλά με το iPhone 6, η προσπάθειά του στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

«Είτε το τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό και εύκαμπτο ώστε μπορεί να λυγίζει με απλή φυσική δύναμη, το οποίο δεν το πιστεύω λόγω των εκτεταμένων δοκιμών που έχει κάνει η Apple. Είτε -και αυτό είναι πιο πιθανό- κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια από τον ενθουσιασμό των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγόρασαν το iPhone έχει ξυπνήσει τις δυνάμεις του μυαλού τους και έκανε τα τηλέφωνα να λυγίσουν» είπε ο Γκέλερ μετά την προσπάθειά του και κάλεσε τον αμερικανικό κολοσσό να τον προσλάβει για να καταστήσει ο ίδιος σαφές στον κόσμο ότι αυτό δεν είναι σφάλμα της εταιρείας.

Η Apple από την πλευρά της, απαντά ότι το κέλυφος της συσκευής κατασκευάζεται από ανοδιωμένο, ενισχυμένο αλουμίνιο καθώς επίσης ότι και οι περιοχές της συσκευής που ενδέχεται να δεχτούν περισσότερη πίεση ενισχύονται με ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, ενώ τόνισε ότι οι συσκευές περνούν από εξαντλητικές δοκιμές αντοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ