Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό τριήμερο! Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και δημιουργεί μια μεγάλη, δυνατή ενέργεια, η οποία μπορεί να φέρει και αλλαγές αλλά μπορεί να φέρει και πιεστικές καταστάσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου. Οι φίλοι σάς βοηθούν. Από την Κυριακή, ένα οικονομικό σας θέμα δείχνει να έχει καθυστερήσεις ή να παίρνει μια νέα τροπή. Με την Σελήνη την Κυριακή στους Ιχθύς, μπορείτε να μείνετε μόνοι και να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Επίσης, η πολύ μεγάλη διαίσθησή σας σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών μπορείτε να προωθήσετε σημαντικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γύρω στις 6- 8 Απριλίου, θα έχετε μια απρόσμενη ευκαιρία, από την οποία θα πρέπει να επωφεληθείτε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά σημαντική! Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σε ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να βρεθεί λύση, αν δεν είστε πιεστικοί. Αυτό το τριήμερο μπορείτε να βάλετε σε τάξη ένα εργασιακό σα ς θέμα, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Η υπερβολή θα μπορούσε να σας οδηγήσει ακόμη και σε αποτυχία. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Μαΐου οι σχέσεις σας με τους άλλους παίρνουν μια νέα τροπή.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος! Στον χώρο της δουλειάς σας θα πρέπει να βάλετε εκ νέου τάξη, όπως και στα θέματα της υγείας σας. Η συναισθηματική σας ζωή, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο είναι αρκετά δυνατές. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου, με τον Άρη απέναντί σας, έχετε την ανάγκη να δράσετε και να αλλάξετε πολλά από την ζωή σας. Πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν. Από την Κυριακή, με τον Ερμή, κυβερνήτη πλανήτη σας, σε ανάδρομη πορεία, επανεξετάζετε κάποιες παλιές υποθέσεις, οι οποίες καθυστερούσαν και τώρα επιστρέφουν, για να επιλυθούν.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αυτό είναι ένα ευχάριστο τριήμερο. Την Κυριακή, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου ένα εργασιακό σας θέμα προχωρά, παρά τις αλλαγές που βλέπετε να έρχονται. Ένα οικονομικό σας θέμα προωθείται. Ωστόσο, τα οικογενειακά θέματα και τα έξοδα δεν λείπουν. Από την Κυριακή και μετά, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, ίσως αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα δημιουργικά σας σχέδια.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτό είναι ένα αρκετά πιεστικό τριήμερο. Το τετράγωνο Ήλιου -Πλούτωνα δεν είναι ευεργετικό για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις, χωρίς όμως να πιέσετε καταστάσεις. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού οδηγεί σε δυναμικές εκκινήσεις, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου. Κάτι εξαιρετικό μπορεί να συμβαίνει τώρα, χωρίς όμως να μπαίνετε σε ρίσκο. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Την Κυριακή θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά! Μπορείτε τώρα να κάνετε μια συζήτηση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα εργασιακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Οι οικογενειακές υποθέσεις όμως ταλανίζουν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, με δυναμικές παρεμβάσεις, βρίσκετε λύσεις σε ένα αρκετά σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτό είναι ένα ποικίλο τριήμερο! Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως, το Σάββατο, ειδικά εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξετε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Την Κυριακή, για ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να φορτιστείτε. Ίσως τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας δημιουργήσουν κάποια θέματα. Προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά ακόμη και πώς κυκλοφορείτε ή μετακινείστε. Αν και μια αλλαγή είναι προ των πυλών, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε και το επόμενο βήμα σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτό είναι ένα τριήμερο αφιερωμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο σάς φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σας. Την Κυριακή το τρίγωνο της Σελήνης ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 23-24 Οκτωβρίου. Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Έτσι, από τις 5 Οκτωβρίου και μετά κάποιες απόψεις σας αναθεωρούνται, οι υποθέσεις σας καθυστερούν, ή κάποιες παλιές υποθέσεις επανέρχονται. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Με μια κίνηση μπορείτε να προωθήσετε ένα εργασιακό σας θέμα.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες αυτό το τριήμερο θα δείτε φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα. Μπορεί να κάνετε μαζί τους μια μικρή εκδρομή, μια μικρή μετακίνηση. Όμως, θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοι φίλοι, οι οποίοι θα σας ζημιώσουν σε οικονομικό επίπεδο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Δεκεμβρίου κάνετε μια νέα, θεαματική κίνηση, η οποία θα είναι προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους την Παρασκευή και το Σάββατο σας απασχολούν τα οικονομικά σας, ενώ την Κυριακή μπορείτε να δείτε τους φίλους σας. Όμως, το Σάββατο το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα πιεστικό, κυρίως για σας που έχετε γύρω στις 1-3 Ιανουαρίου. Σε μια κοινωνική ή επαγγελματική σας συνάντηση ενδεχομένως να δεχθείτε μεγάλη πίεση. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες ίσως φέρουν αλλαγές σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας οδηγεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η Παρασκευή, ειδικά για σας τους Υδροχόους του Ιανουαρίου, είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Το Σάββατο προσέξτε την υγεία σας και εξετάστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Την Κυριακή ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας καθυστερούν ή αναθεωρούνται. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το Φεβρουάριο θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και οραματισμό, ενώ ακόμη και η προσευχή σας ενδεχομένως να εκπληρώνεται. Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο έχει κάποιες αναταράξεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου θα κάνετε κάποια κίνηση στα επαγγελματικά σας, η οποία μπορεί να σας αποδώσει οικονομικά, αλλά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποια πρόσωπα κύρους. Προσοχή, λοιπόν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ