Ενα εκπληκτικό ταξίδι μέσα από 21 κλικ -Οι καλύτερες φωτογραφίες από τον ετήσιο διαγωνισμό του National Geographic - iefimerida.gr

Ενα εκπληκτικό ταξίδι μέσα από 21 κλικ -Οι καλύτερες φωτογραφίες από τον ετήσιο διαγωνισμό του National Geographic

Ενα εκπληκτικό ταξίδι μέσα από 21 κλικ -Οι καλύτερες φωτογραφίες από τον ετήσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ετήσιος διαγωνισμός του National Geographic, που σημαίνει ότι και φέτος θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβήξει στα ταξίδια τους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.

O διαγωνισμός, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, περιλαμβάνει φωτογραφίες τριών κατηγοριών: άνθρωποι, τοποθεσίες και φύση. Ο νικητής της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία θα κερδίσει 2.500 δολάρια και ο νικητής του μεγάλου βραβείου, θα κερδίσει επιπλέον 7.500 δολάρια και ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον, όπου θα έχει τη ευκαιρία να λάβει μέρος στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας του National Geographic.

Αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να δει όλες τις συμμετοχές στο site του National Geographic.

Παρακάτω υπάρχει μία λίστα με τις 21 καλύτερες φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ