Ο άγνωστος Guy Ritchie -Υπάρχει σπουδαία ζωή μετά τη Μαντόνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άγνωστος Guy Ritchie -Υπάρχει σπουδαία ζωή μετά τη Μαντόνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνοθέτησε μια από τις ωραιότερες ταινίες που κυκλοφορούν. Τον «Σέρλοκ Χολμς», με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Τζουντ Λο. Και ζει μια ελιτίστικη ζωή, με μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας.

Αγνωστος επί σειρά ετών, ο Γκάι Ρίτσι έγινε γνωστός όταν παντρεύτηκε την παγκόσμια ποπ σταρ Μαντόνα. Είναι άγνωστο πώς αυτοί οι δύο αταίριαστοι άνθρωποι μπόρεσαν να μείνουν μαζί επί 8 χρόνια και να κάνουν ένα παιδί, τον Ρόκο, ο οποίος είναι σήμερα 14 ετών και να υιοθετήσουν και ένα αγοράκι από το Μαλάουι, τον Νταβίντ.

Οσο βρισκόταν στο πλευρό της Μαντόνα, ο Γκάι Ρίτσι ασπάστηκε την Καμπάλα, ένα πνευματικό κίνημα στο οποίο η σταρ είναι αφοσιωμένη ως σήμερα.


Ο Γκάι Ρίτσι είναι σήμερα 48 ετών και γεννήθηκε στη Σκωτία. Ο πατέρας του ήταν διαφημιστής και ο ίδιος ανακαλύπτει πολύ νωρίς τον κινηματογράφο. Μαγεύεται από την αμερικανική ταινία Butch Cassidy (George Roy Hill, 1969) αλλά αρνείται να σπουδάσει σε σχολή κινηματογράφου λέγοντας ότι οι ταινίες που γυρίζουν οι πτυχιούχοι είναι ανιαρές και βλακώδεις.

Ως παιδί εμφανίζει δυσλεξία και κλείνεται σε ειδικό σχολείο. Σε ηλικία 15 ετών τον διώχνουν από το σχολείο γιατί τον κατηγορούν για χρήση ναρκωτικών ενώ ο πατέρας του κατηγορείται ότι «είχε στριμώξει μια κοπελίτσα μέσα στο δωμάτιο του σχολείου».

Φεύγοντας από το σχολείο ο Γκάι Ρίτσι περνάει τα 10 επόμενα χρόνια ταξιδεύοντας και κάνοντας διάφορες ψευτοδουλειές. Στα 25 του αρχίζει να δουλεύει ως βοηθός σκηνοθέτη.


Το 1998 κάνει την πρώτη του μεγάλη ταινία «Απάτες, εγκλήματα και Βοτανική» στην οποία παίζει και ο τραγουδιτής Στινγ που είναι σύζυγος της αδελφής του

. Οι κριτικοί τον συγκρίνουν με τον Κουέντιν Ταραντίνο για τις βίαιες και «πολύχρωμες» σκηνές του.


Ακολουθεί το 2000 η ταινία Snatch, με τον Μπραντ Πιτ, ασυνήθιστη ταινία με γκάγκστερς.
Το 2000 παντρεύεται τη Μαντόνα και κάνει διάφορες ταινίες, διαφημιστικά και άλλα.

Εχει γυρίσει ακόμη και διαφημιστικό για την H&M με τα εσώρουχα με τον Μπέκαμ


Το 2009 σκηνοθετεί την πιο διάσημη ταινία του, Σέρλοκ Χολμς, σε δύο συνέχειες, μεγαλειώδης ταινία με πολλά κέρδη.



Το 2010 γνωρίζει την γυναίκα της ζωής του, το μοντέλο Jacqui Ainsley με την οποία έχει τρία παιδιά. Στα σκαριά βρίσκεται η επόμενη μεγάλη ταινία της ζωής του King Arthur, για το περιβόητο ιερό δισκοπότηρο, η οποία θα βρίσκεται στις οθόνες το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ