Πρόγραμμα πώληση ποιοτικών μεταχειρισμένων Audi Approved :plus - iefimerida.gr

Πρόγραμμα πώληση ποιοτικών μεταχειρισμένων Audi Approved :plus

Πρόγραμμα πώληση ποιοτικών μεταχειρισμένων Audi Approved :plus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια της στρατηγικής Audi 2020 η επίσημη αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, η Kosmocar Audi, ξεκινά ένα καινούργιο πρόγραμμα πώλησης μεταχειρισμένων, το Audi Approved :plus. Στόχος του είναι να παρέχει στον αγοραστή μεταχειρισμένου υπηρεσίες, διασφάλιση, εμπιστοσύνη και εμπειρία αγοράς αντίστοιχη με αυτή των καινούριων αυτοκινήτων.

Με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως μας είπε ο κ. Δημήτρης Καββούρης, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Kosmocar Audi, ο αγοραστής νοιώθει ασφαλής καθώς αποκτά ένα αυτοκίνητο ελεγμένο και πιστοποιημένο που καλύπτεται από εγγύηση, απολαμβάνει υπηρεσίες ανάλογες με αυτές της αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί είτε να αποκτήσει ένα Audi ή ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο με μικρότερο κόστος και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Τα αυτοκίνητα που διατίθενται μέσω του προγράμματος είναι αποκλειστικά Audi ηλικίας από 6 μηνών έως και 7 ετών, ενώ τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει δεν ξεπερνούν τις 120.000. Επίσης για όλα τα αυτοκίνητα Audi Approved :plus ισχύουν τα εξής: πλήρες ιστορικό, εγγύηση χιλιομέτρων, τεχνικός έλεγχος 110 σημείων, εγγύηση καλής λειτουργίας, πολιτική επιστροφής/ αντικατάστασης αυτοκινήτου, δυνατότητα test drive, χρηματοδότηση, αυτοκίνητο αντικατάστασης (σέρβις) και οδική βοήθεια.

Το Audi Approved: plus ξεκινά την δραστηριότητα του με τέσσερα σημεία πώλησης της Karenta, που είναι στον Πειραιά (76Α, 185 47 Ν. Φάληρο), στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 38-40, 546 27 Θεσσαλονίκη), στο Ηράκλειο (5ο χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών, 715 00 Ηράκλειο) και στα Χανιά (Κάτω Δαράτσο Νέας Κυδωνίας, 731 00 Χανιά), ενώ οι παροχές του προγράμματος και τα διαθέσιμα αυτοκίνητα υπάρχουν και στην ιστοσελίδα www.audiapprovedplus.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ