Σοκ στη Λάρισα -Υποψήφιος ευρωβουλευτής κυνηγούσε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια στο κέντρο της πόλης - iefimerida.gr

Σοκ στη Λάρισα -Υποψήφιος ευρωβουλευτής κυνηγούσε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια στο κέντρο της πόλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη Λάρισα με πρωταγωνιστή έναν πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα την δικαστική επιμελήτρια που είχε πάει να του επιδώσει το χαρτί της έξωσης από το κατάστημά του αλλά και αστυνομικό που έφθασε προς ενίσχυση στο σημείο.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr το σκηνικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λάρισας, τον πεζόδρομο Κούμα, όπου ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής διατηρεί κατάστημα υποδημάτων.

Στιγμές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν στη Λάρισα χθες το μεσημέρι, όταν έμπορος και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (Δ. Μ.) απείλησε με καραμπίνα την δικαστική επιμελήτρια και τους αστυνομικούς οι οποίοι επισκέφτηκαν το κατάστημα υποδημάτων που διατηρεί στον πεζόδρομο της Κούμα για να τον βγάλουν έξω.

Υπό το βάρος των χρεών σε τράπεζα, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε αδυναμία να αντεπεξέλθουν την αποπληρωμή του δανεισμού για να σώσουν το μαγαζί τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να χάσουν το ακίνητο μετά από πλειστηριασμό. Το γεγονός αυτό οδήγησε την δικαστική επιμελήτρια να βρεθεί γύρω στις 13:30 χθες το μεσημέρι στο μαγαζί ζητώντας από όλους να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να αλλαχθεί η κλειδαριά.

Ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να απειλεί τόσο την δικαστική επιμελήτρια όσο και τους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι, μπροστά στην απειλή του όπλου, προέταξαν και αυτοί τα υπηρεσιακά τους περίστροφα σημαδεύοντας τον εξαγριωμένο έμπορο. Ευτυχώς το περιστατικό έληξε εκεί, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον εξαγριωμένο έμπορο και δυο συγγενείς του, τον αδελφό του και τον πατέρα του για αντίσταση κατά της αρχής.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ