Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενα ζευγάρι λευκών λεσβιών μητέρων μηνύει ένα κέντρο σπέρματος στο Σικάγο γιατί η μια από αυτές γονιμοποιήθηκε με σπέρμα από λάθος δότη με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαύρο παιδί αντί λευκού που ήθελαν.


Η Jennifer Cramblett, 36 ετών, ήταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε για το λάθος από την τράπεζα σπέρματος. Παρά το λάθος, η μικρή Πέιτον παραδόθηκε στις 21 Αύγ του 2012 στην Cramblett και στη σύντροφό της, Amanda Zinkon.

Αυτή είναι η Κράμπελ, η μια από τις δύο γυναίκες του ζευγαριού που έμεινε έγκυος

Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Η Jennifer Cramblett, δήλωσε μάλιστα ότι αυτό το λάθος της προκάλεσε άγχος και νευρικότητα γιατί η οικογένειά της είναι ρατσιστές και η ίδια ζει σε μια μικρή κωμόπολη στο Οχάιο, όπου ζουν μόνο λευκοί.
Η δίκη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Ιλλινόις και η κ. Κράμπλετ δήλωσε ότι κατά λάθος η Midwest Sperm Bank της έδωσε σπέρμα μαύρου άντρα.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει έναν λευκό δότη για το παιδί τους. Η Midwest Sperm Bank ζητάει 400 δολάρια για κάθε φιαλίδιο σπέρματος και το ζευγάρι των γυναικών χρειάστηκε έξι φιαλίδια αλλά από λάθος σπέρμα.

Η Κράμπλετ δήλωσε επίσης ότι ότι η κουλτούρα των Αφρο-αμερικανών δεν έχει πολύ σχέση με τη δική τους και φοβούνται ότι η κόρη τους Πέιτον δεν θα γίνει αποδεκτή από την μικρή κοινωνία της κωμόπολης.

Πρόσθεσε ότι η ίδια και η σύντροφός της Αμάντα Ζίνκον αγαπούν την κόρη τους, η οποία σήμερα είναι δύο ετών αλλά έχουν αρχίσει να σκέπτονται να μετακομίσους σε κάποιο πιο πολυσύχναστο μέρος.

Αυτή είναι η Amanda Zinkon με την κόρη της Πέιτον

Λεσβίες μηνύουν τράπεζα σπέρματος γιατί το παιδί τους βγήκε μαύρο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ