«Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι ζώα» είπε ο Ψινάκης λέγοντας σε δημοτικό σύμβουλο «άσε μας κουκλίτσα μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι ζώα» είπε ο Ψινάκης λέγοντας σε δημοτικό σύμβουλο «άσε μας κουκλίτσα μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κόσμος με γουστάρει με ψήφισε και έτσι θα μιλάω, εσάς εάν δεν σας αρέσει βάλτε ωτοασπίδες» είπε ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στον Μαραθώνα μετά την ένταση που προκάλεσαν νέες δηλώσεις του με αποκορύφωμα το ότι αποκάλεσε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στο δήμο «κουκλίτσα μου».


«Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι ζώα» είπε ανεβάζοντας τους τόνους με την αντιπολίτευση για να ακούσει με τη σειρά του «το μεγαλύτερο ζώο είσαι εσύ». Στο βίντεο που ακολουθεί από τη πρωινή εκπομπή του Mega υπάρχει όλος ο σπαρταριστός διάλογος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ