Ανδρέας Ψυχάρης: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι χάσιμο χρόνου - iefimerida.gr

Ανδρέας Ψυχάρης: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι χάσιμο χρόνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική βόμβα έριξε ο γαλάζιος βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης υποστηρίζοντας πως η κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής είναι «χάσιμο χρόνου».

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι ποτέ δεν ετέθη τέτοιο θέμα από τους βουλευτές της πλειοψηφίας. «Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ουδείς από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει τέτοιο θέμα και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να ρίξει την κυβέρνηση. Σαφώς και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνου το αίτημα. Ίσως ο πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος γνωρίζουν κάτι περισσότερο».

Και πρόσθεσε: «Αν έρθει ένα μέτρο για παράδειγμα για κόψιμο μισθών ή συντάξεων, νομίζετε ότι θα το ψηφίσουμε; Δεν σημαίνει ότι παίρνει λευκή επιταγή η κυβέρνηση". "Έχουν τελειώσει οι βουλευτές μαριονέτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ