Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή. Για σας βεβαίως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-7 Απριλίου δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι αλλαγές, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν λύσεις. Προσέξτε, γιατί ο Ουρανός μπορεί να φέρνει αλλαγές και ανατροπές, ο Δίας όμως δημιουργεί αρκετά σημαντικές λύσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, τα οποία θα συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η σημερινή θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν είναι κακή. Αν και σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για πνευματικές εργασίες αλλά και για τα μελλοντικά σας σχέδια, σήμερα μπορεί να εμποδιστούν ή να αλλάξουν πορεία κατά την διάρκεια συζητήσεων. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα δώσετε μεγάλους αγώνες. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εσείς οι Ταύροι των τελευταίων ημερών προσέξτε, γιατί ένα αντρικό πρόσωπο ή ένα πρόσωπο κύρους μπορεί να σας απογοητεύσει. Ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα της ακίνητης περιουσίας σας έρχεται στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πολλή δουλειά αλλά και σημαντική διαίσθηση, η οποία σας βοηθά να προωθήσετε επαγγελματικά σας θέματα. Ο Άρης, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Ιουνίου. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο Δίας ευνοεί τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν. Οι Δίδυμοι του Μαΐου έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και ασχολείστε με τα όσα τους απασχολούν. Ένας έρωτας ή γενικότερα μια ευχάριστη συνάντηση σας φέρνει ικανοποίηση.

Καρκίνος

Η Σελήνη, κυβερνήτης σας, βρίσκεται σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας, μια σημαντική θέση για σας τους Καρκίνους, και τονίζει τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Για σας όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σας, ίσως ακόμη και ένταση. Οι Καρκίνοι του Ιουνίου θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας ή με την οικογένειά σας. Ακόμη και τα έξοδα που θα κάνετε δίνουν χαρά σε σας αλλά και στους γύρω σας. Εσείς των δύο-τριών πρώτων ημερών του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σχέση σας σταθεροποιείται. Ασχοληθείτε πολύ και με την εργασία σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες ευνοούνται οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές, όπως επίσης και τα θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τώρα είναι η ώρα να χαρείτε με τα παιδιά, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να υπάρξουν εντελώς απρόσμενα γεγονότα! Ίσως παρουσιαστούν κάποιες μοναδικές αλλαγές στη ζωή σας. Εσάς που έχετε γεννηθεί τις δυο-τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα σας απασχολήσουν, για λίγο καιρό, θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Η εργασία σας αλλά και η υγεία σας παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας προσέχετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, που έχετε γεννηθεί τις δυο-τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα υπάρξουν συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, μετακινήσεις, μετακομίσεις και επισκευές πιέζουν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε πάντως να έχετε και την σύμφωνη γνώμη των προσώπων της οικογένειάς σας για ό,τι θέλετε να κάνετε στο σπίτι. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αυτόν τον καιρό ίσως υπάρξει φόρτιση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου αυτή είναι μια πολύ καλή και σημαντική περίοδος. Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά για σας, αν δεν έχετε πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Για σας τους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ ο Ουρανός δημιουργεί ένταση, ο Δίας φέρνει κοντά σας φίλους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τις σκέψεις αλλά και τις σχέσεις σας. Ένα οικογενειακό θέμα φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Οκτωβρίου. Σε ένα οικονομικό σας θέμα, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Φροντίστε όμως να το κάνετε αυτό μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Μετά, ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς ίσως σήμερα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σας, οι οποίες θα προκληθούν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αυτόν τον καιρό προκύπτουν οικονομικά θέματα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες σάς αγχώνουν. Μελετήστε πολύ προσεκτικά μια επαγγελματική προσφορά που θα έχετε. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία σας μπορεί να παρουσιαστούν απρόοπτες καταστάσεις.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5– 7 Δεκεμβρίου αυτή είναι μια ιδανική περίοδος, θα έλεγα. Οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι επαφές ευνοούνται. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα για σας που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Γενικότερα, μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, τις οποίες όμως θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι σήμερα φιλοξενείτε την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο! Εσείς του Δεκεμβρίου είστε σε μια αρκετά καλή φάση, πιστεύω. Αποδεχθείτε σημαντικές κοινωνικές προσκλήσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή περίοδο. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν. Γενικότερα, αν ασχολείστε με το Δημόσιο ή με θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα, σήμερα μπορούν να προωθηθούν αυτά.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι ίσως σήμερα έχετε άγχος σε σχέση με θέματα της δουλειάς ή της υγείας σας. Θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου ίσως υπάρξουν πολλές αλλαγές. Ο Δίας ευνοεί πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εσείς οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου βρίσκεστε σε μια πολύ γλυκιά και ερωτική περίοδο. Μπορείτε να ταξιδέψετε, μπορείτε να δείτε ανθρώπους που ζουν μακριά, ενώ γενικότερα μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στην ζωή σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς ίσως αυτή την περίοδο οι φίλοι αναστατώσουν τη ζωή σας. Eιδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργούνται νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή, η οποία αλλιώς ξεκινά αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσει. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, τα οποία έχουν και οικονομικές προεκτάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ