Η Ρις Γουίδερσπουν κάνει τούμπες για την Vogue, κυριολεκτικά -Οι γυμναστικές επιδείξεις της σταρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ρις Γουίδερσπουν κάνει τούμπες για την Vogue, κυριολεκτικά -Οι γυμναστικές επιδείξεις της σταρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χρειάζεται πλέον να κάνει... τούμπες για να μπει στην Vogue. Η Ρις Γουίδερσπουν έχει φροντίσει να κερδίσει το δικαίωμα να είναι στις σελίδες της «Βίβλου» της μόδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι καμιά φορά δεν κάνει τούμπες. Κυριολεκτικά μάλιστα.

Η ηθοποιός φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχος Οκτωβρίου, αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι η φωτογράφιση, αλλά το βίντεο της πρωτότυπης συνέντευξης. Η Γουίδερσπουν άνοιξε της πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό και απάντησε 73 ερωτήσεις για τα αγαπημένα της πράγματα. Δεν κάθισε όμως... ήσυχη κατά την «ανάκριση».

Ενώ ξεναγούσε το συνεργείο στο σπίτι της, η ηθοποιός έφτασε στο τραμπολίνο που έχει στον κήπο. Έβγαλε τα τακούνια της και ανέβηκε πάνω χοροπηδώντας, ενώ απαντούσε ερωτήσεις. Οταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να του δείξει κάτι εντυπωσιακό, εκείνη έκανε μία ανάποδη τούμπα στο τραμπολίνο, παρότι φορούσε φούστα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ