Αδωνις: Ήξερα τον αιφνιδιασμό για την ψήφο εμπιστοσύνης από το μεσημέρι - iefimerida.gr

Αδωνις: Ήξερα τον αιφνιδιασμό για την ψήφο εμπιστοσύνης από το μεσημέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μικρό κύκλο ανθρώπων ήταν γνωστή από χθες η αιφνιδιαστική απόφαση Σαμαρά-Βενιζέλου για ψήφο εμπιστοσύνης. Ελάχιστοι στενοί συνεργάτες του μεγάρου Μαξίμου και της Χ. Τρικούπη είχαν γνώση του σχεδίου αλλά το κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να το ανακοινώσει το απόγευμα η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ένας από εκείνους που ήξεραν αλλά δεν... μίλησαν, ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης: «Ήταν κάτι το οποίο το γνώριζα από το μεσημέρι. Συζητήθηκε ήδη από χθες στο Μέγαρο Μαξίμου» αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Real fm).

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε το backround της κίνησης του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης:

«Όλο αυτό το κλίμα των τελευταίων ημερών, με τα αλλεπάλληλα σενάρια περί πρόωρων εκλογών είχαν δημιουργήσει μία εικόνα πολιτικής αστάθειας. Στην πολιτική αστάθεια απαντούμε με την πιο θεσμική διαδικασία που έχει το κοινοβουλευτικό μας σύστημα» είπε και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά, η χώρα μπήκε σε μία διαδικασία που έπρεπε συνεχώς να απαντούμε για το αν θα έχουμε ή όχι κυβέρνηση σε λίγες μέρες. Η χώρα δεν αντέχει αυτό το πράγμα, χρειάζεται σταθερότητα. Η οικονομία χρειάζεται σταθερότητα και έπρεπε να βρεθεί μία λύση».

Εμφανίστηκε δε αισιόδοξος ότι «η Βουλή θα δώσει στήριξη στην κυβέρνηση».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ