Ετσι είναι τα αληθινά γυναικεία σώματα -Φωτογράφιση ύμνος στην «κανονική» θηλυκότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι τα αληθινά γυναικεία σώματα -Φωτογράφιση ύμνος στην «κανονική» θηλυκότητα [εικόνες]

Ετσι είναι τα αληθινά γυναικεία σώματα -Φωτογράφιση ύμνος στην «κανονική» θηλυκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε το νούμερο «0» στα ρούχα, ούτε οι φονικές καμπύλες. Το ξεφύλλισμα ενός περιοδικού, ακόμη και σήμερα, είναι αρκετό για να δεχθεί κανείς πλύση εγκεφάλου και για τα δύο. Οι κανονικές γυναίκες είναι όμως αλλιώς.

Αυτό θέλει να αποδείξει μία νέα φωτογράφιση- ύμνος στην ομορφιά του θηλυκού σώματος, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις αναλογίες. Πρόκειται για δουλειά του οργανισμού «Αληθινές γυναίκες, αληθινά σώματα», των φοιτητριών του Πανεπιστημίου του Γουαϊόμινγκ.

Στη φωτογράφιση, φοιτήτριες πόζαραν γυμνές, χωρίς να γίνει καμία παρέμβαση με Photoshop στη σκοτεινή σιλουέτα τους. Με αυτό το υλικό η οργάνωση ξεκίνησε την πρώτη της καμπάνια με στόχο την προώθηση του μηνύματος ότι οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν το σώμα τους.

Μάλιστα, οι περισσότερες πόζαραν έτσι ώστε να «αποκαλύψουν» κάποια πτυχή του σώματος που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα ασφυκτικά πρότυπα ομορφιάς, όπως η κοιλίτσα, ή η περιφέρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτογράφιση ειδήσεις γυναικείο σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ