Αρρώστησε ξαφνικά ο Χαρδούβελης -Τι συμβαίνει με τον υπουργό Οικονομικών - iefimerida.gr

Αρρώστησε ξαφνικά ο Χαρδούβελης -Τι συμβαίνει με τον υπουργό Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απών ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και της Τρόικα.Συνεργάτες του υπουργού αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδούβελης ταλαιπωρείται από ίωση από την Δευτέρα και δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην πρωινή σύσκεψη, αλλά μετέβη το μεσημέρι στο γραφείο του.

Οταν ρωτήθηκε το επιτελείο του απάντησε ότι ο υπουργός Οικονομικών ταλαιπωρείται από τη Δευτέρα με πυρετό και διάρροιες.

Κατά την συνάντηση του Νίκου Δένδια με τους εκπροσώπους των δανειστών το παρόν έδωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ, στην επόμενη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού δεν παραβρέθηκε, αλλά τη θέση του πήρε ο Σταύρος Παπασταύρου.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομικών πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συμμετάσχει στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταλαιπωρία ήταν εμφανής.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ