Γιατί φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον περιμένει δίδυμα -Οι... ενδείξεις και η «εξαφάνισή» της για πάνω από ένα μήνα - iefimerida.gr

Γιατί φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον περιμένει δίδυμα -Οι... ενδείξεις και η «εξαφάνισή» της για πάνω από ένα μήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως συνέβη και με την πρώτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον και η δεύτερη έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη Βρετανία. Τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα πέφτουν βροχή ενώ αυτό που κάνει τώρα εντύπωση είναι και το γεγονός ότι τζογάρουν ακόμη και το ενδεχόμενο να έχει δίδυμα. Μάλιστα κάποια... ύποπτη κίνηση στο στοίχημα φουντώνει τη φημολογία ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα αποκτήσει ένα αλλά δυο αδελφάκια.

Οι πιθανότητες που έδινε γραφείο στοιχημάτων από 20 σε 1 μειώθηκαν ξαφνικά σε ε 9 προς 1 μέσα σε δυο ώρες, ενώ άλλο γραφείο δίνει 8 προς 1, με αποτέλεσμα ένα από τα γραφεία αυτά να κλείσουν το στοίχημα. Γιατί; Γιατί φοβήθηκαν ότι η ξαφνική αύξηση των στοιχημάτων οφείλεται σε διαρροή πληροφοριών.

Εκπρόσωπος του στοιχηματικού γραφείου William Hill μιλώντας στη Daily Star ανέφερε: Δεχθήκαμε ένα απροσδόκητο φορτίο στοιχημάτων, πολλά από τα οποία προέρχονται, μάλιστα, από λογαριασμούς που είχαν δημιουργηθεί μόλις εκείνη τη στιγμή. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι απλά κάτι ξέρουν...

Αλλος εκπρόσωπος από το στοιχηματικό γραφείο Joe Crilly ανέφερε ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα ήταν απίστευτο να δέχεσαι πάνω από 200 στοιχήματα σε μια ώρα και ένα τέταρτο. «Συνήθως οι νέοι λογαριασμοί ανοίγουν όταν κάποιος στοιχηματίζει σε ένα νέο μάνατζερ ποδοσφαίρου, όπου θα ήταν εύκολο να προτείνουν κάτι αν είχαν εσωτερική πληροφόρηση», προσέθεσε.

Και ενώ τους υπευθύνους των εταιρειών στοιχημάτων τους απασχολεί το αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάποια... απατεωνιά, οι Βρετανοί αρχίζουν τώρα να αναρωτιούνται αν η Κέιτ Μίντλετον περιμένει δίδυμα.

Γιατί φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον περιμένει δίδυμα -Οι... ενδείξεις και η «εξαφάνισή» της για πάνω από ένα μήνα  | iefimerida.gr 0

Εχει να εμφανιστεί δημοσίως πάνω από ένα μήνα

Εντωμεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον, έχει να εμφανιστεί δημοσίως πάνω από ένα μήνα, καθώς ακόμη ταλαιπωρείται από το σύνδρομο της υπερέμησης κύησης.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να παρακολουθήσει εκδήλωση στο The Art Room του Λονδίνου όπου θα παρουσιαζόταν ένα νέο πρότζεκτ μαθητών.

Σε ανακοίνωσή του το παλάτι ανέφερε ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι βαθιά απογοητευμένη που αναγκάζεται να ακυρώσει την επίσκεψή της, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της υπερέμεσης κύησης και ότι δεν γίνεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε και ένα σημείωμα στα παιδιά απολογούμενη για το γεγονός ότι δεν θα μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

«Θέλω να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για την έναρξη της έκθεσης» σημειώνει στην επίστολή της και προσθέτει: «Πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα (...). Συγνώμη ειλικρινά που δεν μπορώ να συμμετέχω στην εκδήλωση αλλά ελπίζω να έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ την έκθεση το συντομότερο δυνατό».

Ολο αυτό το διάστημα, από τότε που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, η Κέιτ Μίντλετον έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ στο σημείωμα δεν δίνεται ημερομηνία για το πότε μπορεί να γίνει η επόμενη δημόσια εμφάνιση της δούκισσας προκειμένου να μην δημιουργηθούν προσδοκίες στις οποίες τελικά, ίσως, να μην μπορέσει να ανταποκριθεί.

Γιατί φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον περιμένει δίδυμα -Οι... ενδείξεις και η «εξαφάνισή» της για πάνω από ένα μήνα  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ