Σταϊκούρας: Ερχονται και άλλες φοροελαφρύνσεις για τα νοικοκυριά - iefimerida.gr

Σταϊκούρας: Ερχονται και άλλες φοροελαφρύνσεις για τα νοικοκυριά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και νέες ελαφρύνσεις για τους πολίτες και τα νοικοκυριά που έχουν υποστεί τεράστιες θυσίες τα τελευταία χρόνια εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Σταϊκούρας προσθέτοντας ότι αυτό θα γίνεται όσο θα αυξάνεται ο βαθμός ελευθερίας της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει να πορεύεται εντός του δημοσιονομικού πλαισίου του εφαρμοζόμενου προγράμματος και προσθεσε: «Η Κυβέρνηση έτσι δημιουργεί μεθοδικά, συστηματικά, με βάση και τους βαθμούς ελευθερίας, οι οποίοι, πάντως, διευρύνονται, το πεδίο που επιτρέπει το ρεαλιστικό εξορθολογισμό ρυθμίσεων που έχουν αποδειχθεί οικονομικά αναποτελεσματικές και κοινωνικά άδικες. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Κυβέρνηση ήδη πέτυχε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, τη διανομή κοινωνικού μερίσματός και πλέον τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και επίκεινται άμεσα και άλλες πρωτοβουλίες. Η προσπάθεια συνεχίζεται».




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ