Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν -Πώς κατάφερε να κάνει ένα ρούχο Chanel να μοιάζει δεύτερο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν -Πώς κατάφερε να κάνει ένα ρούχο Chanel να μοιάζει δεύτερο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη ανεκδιήγητη εμφάνιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία φόρεσε με τέτοιο τρόπο μια από τις πρόσφατες δημιουργίες της Chanel που έκανε το ρούχο να μοιάζει... δεύτερο και ευτελές.

Η γνωστή, πληθωρική τηλεπερσόνα φόρεσε μια από τις δημιουργίες του γνωστού οίκου που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας το Παρισιού, η οποία αφενός δεν ήταν το... στιλ της και αφετέρου το συνδύασε με τέτοιο τρόπο με άλλα αξεσουάρ που το κατέστρεψε.

Πρόκειται για μια ροζ φόρμα δύο κομματιών, ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα ζιβάγκο crop top με τεράστιες τρύπες παντού. Βέβαια η φόρμα στην τηλεπερσόνα γινόταν κολάν ενώ οι γόβες και το μακρύ παλτό με τα οποία συμπλήρωσε το λουκ της απλά κατέστρεφαν το ρούχο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chanel φόρμα εβδομάδα μόδας Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ