Πώς αντέδρασε η Μαρία Σαράφογλου στα λάθη του δελτίου ειδήσεων - iefimerida.gr

Πώς αντέδρασε η Μαρία Σαράφογλου στα λάθη του δελτίου ειδήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων του Mega, δεν έλειψαν και τα... απρόοπτα Στα πρώτα κιόλας λεπτά του δελτίου και με τον Γιώργο Παππού να μεταδίδει όλα τα νεώτερα σχετικά με το πεδίο των οικονομικών εξελίξεων, ο ήχος χάθηκε.

Αυτό μάλιστα έγινε δύο φορές και για σχεδόν ένα λεπτό δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα.
Σύμφωνα με το gossiptv, το χαλασμένο βίντεο έφερε τον πανικό στους διαδρόμους και οι φωνές ακούγονταν σε όλο το κτίριο…
Ωστόσο, η νέα παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου, που στην πρεμιέρα της είδε τα λάθη να έχουν την τιμητική τους, αντέδρασε ψύχραιμα! Παρότι είχε επηρεαστεί από τα λάθη που συνέβαιναν, συνέχισε τη ροή του δελτίου σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
«Αν ήταν άλλος στη θέση της θα γινόταν χαμός, θα ούρλιαζε» ψιθύριζαν οι συνεργάτες του δελτίου, ενώ εκείνη έβγαζε το μικρόφωνό της.

Ας σημειωθεί ότι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γίνεται αυτή την ώρα η παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού προγράμματος του MEGA για την σεζόν 2014-2015.

Οι ιθύνοντες του καναλιού αναφέρθηκαν στην meg-άλη νίκη για την οποία ετοιμάζονται φέτος με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο ψυχαγωγία, ενημέρωση αλλά και φρέσκα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας του Μεγάλου Καναλιού, Χάρης Γούλιος, ξεκίνησε λέγοντας πως έχουν δυο χρόνια να κάνουν παρουσίαση για τους λόγους, που όλοι γνωρίζουμε και είναι πολύ χαρούμενοι που παραθέτουν ένα τέτοιο event προκείμενου να ενημερώσουν το κοινό για όλα τα Meg-άλα πράγματα που πρόκειται να δούμε φέτος! Παράλληλα ανακοίνωσε ότι το νέο σλόγκαν θα είναι το «Mega Mega» ενώ εκτός από το "Mega mou", θα αλλάξουν και τα λογότυπα του καναλιού, όπως και η διαφημιστική καμπάνια

Στην παρουσίαση προγράμματος βρίσκονται οι: Νίκος Στραβελάκης, Γιώργος Οικονομέας, Γιάννης Πρετεντέρης, Δημήτρης Καμπουράκης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ