Νεκρός δήμαρχος της Καλιφόρνια: Τον πυροβόλησε η γυναίκα του μέσα στο σπίτι - iefimerida.gr

Νεκρός δήμαρχος της Καλιφόρνια: Τον πυροβόλησε η γυναίκα του μέσα στο σπίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μπελ Γκαρντενς στην Καλιφόρνια, μετά τον πυροβολισμό του δημάρχου της πόλης Ντάνιελ Κρέσπο, με αφορμή οικογενειακές διαφορές.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στο 6300 της λεωφόρου East Gage Avenue γύρω στις 2:30 μ.μ. Ο Κρέσπο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Κρέσπο φέρεται να πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μίας διαφωνίας με τη σύζυγό του Λιβέτ και το 19χρονο γιο στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τον Σερίφη της Κομητείας του Λος Αντζελες και την εκπρόσωπο του τμήματος Νικόλ Νισίντα, ο Κρέσπο λογομάχησε με τη σύζυγό του, όταν ο γιος του, παρενέβη. Ο Κρέσπο φέρεται να γρονθοκόπησε τον γιο του στο πρόσωπο και η σύζυγός του, στη συνέχεια, πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Το Μπελ Γκάρντενς βρίσκεται περίπου 10 μίλια νοτιοανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πόλης, ο Κρέσπο είχε υπηρετήσει στην κυβέρνηση της πόλης από το 2001.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ